Antrenör Sinan Özdoğan, Ankara Demir galibiyetini değerlendirdi:

“8 haftalık galibiyet özlemine Başkent’te son vermenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Teknik Direktör Hakan Karaca’nın ayrılmasının ardından Kırşehir Belediyespor’un başına geçen kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan, Ankara Demirspor’u deplasmanda 3-2 yenerek haftalar sonra 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.  
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve 8 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kırşehir Belediyespor, Ankara Demirspor maçının ardından galibiyet hasretini sona erdirdi.
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Sinan Özdoğan 3-2’lik galibiyetle biten karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından yaptığı açıklamada çok ciddiye aldıkları Ankara Demirspor’u iyi bir oyunla yenerek özgüvenlerinin geldiğini belirtti.
Ankara Demirspor maçı öncesi 6 futbolcunun kadro dışı bırakılması, 2 futbolcularının de kart cezalı olması nedeniyle zorlu Ankara Demirspor maçına eksik kadro ile çıktıklarını belirten Sinan Özdoğan, “Çok güçlü bir takıma karşı çok iyi bir futbol sergiledik. Aldığımız bu galibiyeti haftalardır üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan olsun” açıklamasında bulundu.
Mücadelelerinden dolayı futbolcularına, Başkent deplasmanına gelerek desteklerinden ötürü de taraftarlara teşekkür eden Özdoğan, “Kazandığımız için mutluyuz. Çok iyi futbol oynadık ve sonuç olarak kazanmayı bildik. Ama futbol sonuç oyunudur ve bizlerde istediğimiz sonucu aldık. Oyuncu arkadaşlarım iyi mücadele etti. Takibi iyi oynadığımız 8 karşılaşmadan maalesef galibiyet yüzü görememiştik. Bizler bu kaybedilen puanları en kısa zamanda telafi edeceğiz ve üst sıralara tırmanışımızı sürdüreceğiz. Ankara Demirspor maçına gelecek olursak. Rakibimizin Play-Off hattı içinde yer alması bizleri hiçbir zaman rehavete kaptırmadı. Bizler ciddiyeti maçın başından sonuna kadar hiçbir zaman elden bırakmadık. 1-0 geriye düşmemiz rağmen kazanmasını bildik. Rakibimizin ligdeki konumu bizleri hiçbir zaman ilgilendirmiyordu. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten karşımızda çok koşa bir takım vardı. Böyle kritik maçlarda güçlü takımlara karşı gelen galibiyet bizleri çok mutlu etti” ifadesini kullandı.
8 haftalık galibiyet özlemine Ankara’da son verdikleri için mutlu olduklarını belirten Sinan Özdoğan, “Ankara Demirspor karşılaşmasını kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyet bizlere gerçekten ilaç gibi oldu. Çünkü 8 maçlık bir galibiyet hasretimiz vardı. Zaten maça başlarken kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Ankara Demirspor ligde inişli-çıkışlı bir grafik sergiliyor. Onlar bu karşılaşmayı da bizim gibi çıkış maçı olarak görüyordu. Ankara Demirspor takımı play-off hedefleyen bir takım. O yüzden bu maça çok büyük önem veriyorlardı. Nitekim de öyle oldu. Sonuçta iyi futbol sergilediğimiz maçı 3-2 kazanmayı bildik. Bizim takım, gurur duyulacak bir takım. Bu galibiyetin anlamı ise gençlerimizi kazanmamız oldu. Kadroda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncularımız bu maçta süre aldılar. Genç oyuncularımızın da bu maçta öz güveni yerine geldi. Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)