TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Kırmızı Grupta oynadığı 2 maçta sadece 1 puan çıkaran Kır-şehirspor Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Kırklarelispor maçıyla başlayacak olan zorlu maç trafiğinde 8 günde 3 karşılaşmaya çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 10 ila 18 Eylül tarihleri arasında birbirinden zorlu müsabakalara çıkacak.

8 gün gibi kısa bir süre içinde iki iç saha, biri de deplasmanda oynanacak maçlar, Kırşehirspor'un ligdeki kaderini belirleyecek. Sinan Özdoğan ayrılmasının ardan yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları bu süreci mümkün olduğunca en az puan kaybıyla geçmek zorunda.

Kırşehirspor'un için kritik günler 10 Eylül Cumartesi günü Kırklarelispor maçıyla başlayacak. Cumartesi günkü Kırklarelispor maçının ardından hafta içi mesaisinde 14 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Serik Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

Serik maçı sonrası 18 Eylül Pazar günü ise sahasında Sarıyer ile oynanacak maç, 3 maçlık kritik sürecin belki de en zor maçlarından biri olacak. Kırşehirspor'un bu maçtan ne puan ya da puanlar çıkarması şart. Kırklarelispor maçında alınaCak 3 puan müthiş bir sonuç olacak.                    

10 EYLÜL CUMARTESİ (3. HAFTA)

16.00 Ahi Stadyumu: Kırşehirspor-Kırklarelispor.           

14 EYLÜL ÇARŞAMBA (4. HAFTA)

16.00 Serik İsmail Oğan Stadyumu: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor.             

18 EYLÜL PAZAR  (5. HAFTA)

Saat 15.30 Ahi Stadyumu: Kırşehir-spor-Sarıyer (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)