Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u ağırlayacak

6 PUANLIK MAÇA ÇIKIYORUZ

Kırşehir Belediyespor, ligin 19’uhncu haftasında 23 puanla 6. Sırada yer alan Kırklarelispor’la Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kırklarelispor maçına üç puan parolası ile çıkacak. Ahi Stadyumunda oynanacak 6 puanlık karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, zorlu bir maça çıkacaklarını ve kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını açıkladı.

Rakipleri Kırklarelispor’un grubun en güçlü ekiplerinden birisi olduğuna dikkat çeken Battal çelik, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“İlk devrenin son maçında kendi saha ve taraftarımızın önünde ligin güçlü takımlarından Kırklarelispor ile karşılaşacağız. Bildiğiniz gibi geçen hafta Şanlıurfa deplâsmanında çok önemli bir 1 puan almıştık. Hatırlayacağınız gibi Kırklarelispor ile geçen sezonda aynı grupta yer almıştık. Oynadığımız son 4 maçı kaybetmememiz bizim için önemli. Kırklarelispor ise; deplâsmanlar da oynadığı maçların sadece 1 tanesini kazanan bir ekip. Bu deplâsmanlar da sadece Pendikspor’a ve Ankara Demirspor’a kaybetti diğer maçlarını berabere bitirdi. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gereken bir takım. 24 gol atıp kalesinde 16 gol gördüler. Dikkat edilmesi gereken Davut Babur, Canberk Özdemir, Şevki Çınar, Çağrı Ortakaya, Erdi Can Şehit, Yaser Hacımustafaoğlu gibi önemli oyuncuları var.  Ligde şuan 23 puan ile 6. sıradalar.  Bu maçı kazanmamız halinde Kırklareli’nin üzerinde devreyi tamamlamış olacağız. Takımımızda moraller yüksek ve Nuh Aşkın haricinde eksik ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Taraftarlarımızın da desteği ile inşallah bu maçı kazanıp ilk devreyi istediğimiz sıralamada kapatırız. Kolay bir maç olmayacağı kesin. Maça kontrollü başlar ve 15-20 dakika bu şekilde devam edersek ilerleyen dakikalarda baskı kurup maçı lehimize çevirebiliriz. Burada taraftarlarımıza çok iş düşüyor maç boyunca takımımızı desteklerler ise daha motive bir şekilde maçta üstünlük kurabiliriz. Ben başta teknik ekibimize ve oyuncularımıza gönülden başarılar diliyorum.”

Teknik Direktör değişikliğinin ardından takımın başına geçen Hakan Karaca ile güzel bir uyum sağladıklarını dile getiren Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun, ilk yarıyı mutlak üç puanla kapatmak istediklerini açıkladı.

Kırklarelispor maçıyla ligin ilk yarısının tamamlanacağını, ancak ikinci devre oynayacakları müsabakalarda daha güzel ve derli toplu bir oyun sergileyip tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşıp zirveye oynayacak bir takım olacaklarına inandığını belirten Çağatay Han Torun, 1 Ocak’ta başlayacak ana transferde de takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmayı düşündüklerini söyledi.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacakları Kırklarelispor maçını kazanmaktan başka bir düşüncelerinin ve hedeflerinin olmadığını açıkladı.

Kırklarelispor maçına galibiyet parolası ile çıkacaklarını da belirten Hakan Karaca, “Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Kırklarelispor da grubumuzun iddialı ve güçlü ekiplerinden birisi. Biz bu bilinçle bu önemle maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz.  İlk yarının son karşılaşması olan Kırklarelispor’u eli boş göndermek için sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Taraftarlarımızı bu zorlu ve önemli maçta da yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah onlara 90 dakika sonunda üç puan hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Basın Sözcüsü Battal Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri Tuncay Polat ve Ceyhan Yıldız, Teknik Direktör Hakan Karaca ve ekibi ile yeşil-beyazlı futbolcular Ağalar Konağı’nda bir araya geldiler.

Kırşehir Belediyespor’un ilk yarının son maçında kendi sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçı öncesi evindeki 9’uncu maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kırklareli maçı öncesi çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te yenilgi aldı.

Evindeki ilk maçında Amedspor’u konuk eden Kırşehir Belediyespor, rakibini Hasan Kaşıkara’nın golüyle 1-0 mağlup etti. İlk maçında ilk galibiyetini alan Kırşehir ekibi daha sonra Zonguldakspor’a 2-0, 1922 Konyaspor’a da 2-1 yenilirken, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’le geçmeyi başardı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Akhisarspor’a 1-0’lık skorla yenilirken Uşakspor ve Ankara Demirspor’la 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise Karacabey Belediyespor’u 2-0’la geçmeyi başardı.

Bu sezon evinde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan Kırşehir Belediyespor, 2 kez berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise puansız tamamladı. 8 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Kırşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Kırklarelispor, yeşil-beyazlı ekibe karşı bu sezon 7’nci maçına çıkacak. Bu 7 maçta sadece 1 galibiyet alan Kırklarelispor, 4 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Ayrıca Kırşehir Belediyespor’un Tribün Lideri Halil Kurt son idman öncesi Teknik Direktör Hayati Hakan Karaca ile onlarla Kaptanlar Erbay Eker ve Oğuz Özden’e ve diğer futbolculara fıstıklı baklavasını ikram ederek ağızları tatlandırdı. 

Grubumuzda bugün Ankara Demirspor-Karacabey Belediyespor maçı onanacak. Pazar günü ise 7 maçla devam edecek. Kırşehir Belediyespor, evinde Kırklarelispor’la karşı karşıya gelirken, diğer maçların programı şöyle:

Nazilli Belediyespor-Şanlıurfaspor, Erzincanspor-1922 Konyaspor, Tarsus İdman Yurdu-Bucaspor 1928, Isparta 32 Spor-Zonguldakspor, Pendikspor-Amedspor, Uşakspor-Pazarspor, Ankara Demirspor-Karacabey Belediyespor, Akhisarspor  ve Eskişehirspor (BAY)

(HABER: SALİH GÜNER)