Kırşehir Belediyespor yönetiminden saygısızlığa geçit yok!

6 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI!

Başkan Mustafa Bulut: “Hiç kimse Kırşehir Belediyesporumuzun üstünde değildir. Hocamıza yapılan yanlış kabul edilemez…”

3 Nisan Pazar günü Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanan Kırşehir Belediyespor-Nazilli Belediyespor maçı öncesi yeşil-beyazlı ekibimizden 6 futbolcunun Teknik Direktör Hakan Karaca’yı sabote ederek antrenmanlara çıkmaması üzerine toplanan Kırşehir Belediyespor Yönetim Kurulu bu olaya adı karışan 6 futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktı.

Teknik direktör Hakan Karaca’ya yapılan hareket ve başkaldırıyı Kırşehir’de yaşayan 250 bin insana ve onbinlerce Kırşehir Belediyespor sevdalısına yapılan bir saygısızlık olarak görüldüğünü belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, “Dünyanın hiçbir yerinde hoca bahane edilerek antrenmana çıkamama diye bir eylem olmaz ve olamaz” dedi ve başkaldırıya gerçekleştiren Savaş Yorulmaz, Ozan Karabacak, Serhat Yeşilördek, Savaş Taga, Hasan Kaşıkara, Eren Taşkın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Saygıdeğer Kırşehir Belediyespor sevdalıları; malumunuz olduğu üzere geçen hafta Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesi Teknik Direktörümüz Hakan Karaca’yı sabote etmek bahanesi ile bazı oyuncuların antrenmana çıkmaması ile başlayan süreci hepinizin yakından takip ettiniz.

“Bu yapılan hareket ve başkaldırıyı ne teknik direktörümüz ve ekibine ne de yönetime yapılan bir hareket olarak görmüyoruz. Bu hareket Kırşehir'de yaşayan 250 000 kişiye ve on binlerce Kırşehir Belediyespor sevdalısına yapılan bir saygısızlıktır.

Dünyanın hiçbir yerinde hoca bahane edilerek antrenmana çıkmama diye bir şey olmaz olamaz. Profesyonel futbolda bu durum asla kabul edilemez.

“Biz bugüne kadar gerek onursal Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ve Yönetim Kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla birlikte göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiçbir oyuncuyu zorda veya darda bırakacak bir durumun ortaya çıkmasına izin vermedik.

Onlara bizim kendi evlatlarımız gibi muamelede bulunduk ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceğiz. Ancak bizlerin yapmış olduğu bu babacanca tavırları bazı oyuncular sanırız farklı değerlendirdiler. Bize emanet edilen bu ulvi görevi hakkıyla yerine getirmek için ne gerekiyorsa Kırşehir Belediyesporumuzun menfaatleri doğrultusunda yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hiç kimse Kırşehir Belediyesporumuzun üstünde değildir. Dolayısıyla yapılan bu yanlış kabul edilemez. Hatanın baş sorumlusu olan oyuncularımızdan 6 tanesini süresiz kadro dışı bıraktık. Umuyor ve diliyoruz bu yapılan yanlış bir kez daha tekerrür etmez.

“Başta şanlı taraftarlarımız olmak üzere Kırşehir Belediyesporumuza uzaktan yakından destek olan siz değerli Kırşehir halkına bu açıklamayı yapma gereği hasıl oldu.

Bizler bugüne kadar emanet edilen kutsal göreve asla ihanet etmedik etmeyeceğiz de.

Kırşehir Belediyesporumuzun hakkını her platformda savunacağız. Biz biliyoruz koca bir şehir bu takımın ardında.  Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum...” (HABER: SALİH GÜNER)