STADYUM: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Murat Yağlı

40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Adar, Mehmet, Mert, Salih, Ardıl, Adnan, Seyfi, Fatih, Mansur, Emir, Ahmet, Süleyman, Eren, Göktürk

ANTRENÖR: Sercan Uğurlu, Ömer Demiryol

MİNİK KRAMPONLAR: Ali Dadalı, Arda Öncül, Arda Yılmaz, Mert Efe Koca, Mustafa Sami Erdem, Tuna Atik, Ahmet Göktürk, Erhan, Eyüphan, Yusuf, Yiğit, Burak

ANTRENÖR: Mustafa Koçak, Sinan Güneş

GOL: YOK.

5 takımın çift devreli lig usulüne göre mücadele edildiği fakat Yabanlıspor’un ligden çekilmesinin ardından 4 takımla devam edilen U12 Gençler Ligi’nde şampiyon belli oldu. Son haftalara puantaj sıralamasında büyük avantajla giren 40 Şehirgücüspor, güçlü rakibi Minik Kramponlar ile golsüz berabere kalarak 1 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

Pazar günü 2 No’lu Sentetik futbol sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın yönettiği maçta her iki takım kontrollü futbol sergilerken galibiyeti daha çok isteyen ve rakip kalede daha fazla görülen taraf 40 Şehirgücüspor olurken, mavi-beyazlı ekip bulduğunu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca devre golsüz eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin 2’nci yarısı ilk yarıyı aratmazken, 2’nci yarıda da her iki takım gol yollarında etkisiz kalınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından 40 Şehirgücüspor ligin bitimine 1 maç kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğunu erken kutlayan 40 Şehirgücüspor’a kupasını ve madalyalarını Kırşehir Futbol İl Temsilcisi Hakan Koçak verdi.

Kupa ve madalya töreninin ardından 40 Şehirgücüspor’lu futbolcular, antrenörler, idareciler ve aileler 2 No’lu Sentetik Futbol sahasında günün anısına toplu fotoğraf çekindiler. (HABER MERKEZİ)