BU yıl 6'ncısı düzenlenen Junior Cup Geleceğin Yıldızları Oryantasyon ve Gelişim Kampı Yıldızlar turnuvasında ilimizi temsil eden 40 Şehirgücüspor U13'te şampiyon oldu.

         Nevşehir Kapadokya bölgesinde üç gün süren “Junior Cup Geleceğin Yıldızları” futbol şenliğine Kırşehir'de 35 sporcu katılırken Türkiye geneli 30 takım ve toplamda 800 sporcu turnuvada yer aldı.

         Temsilcimiz 40 Şehirgücüspor U11 ve U13 kategorilerinde yer alırken,  U11'de çeyrek finalde elenip, U13'te ise tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı.

         U13 kategorisinde Nevşehir Merkezde oynanan ilk maçta Silopispor ile karşılaşan 40 Şehirgücüspor rakibini 9-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. 9-0'lık Silopi galibiyetinin ardından Özbekistan karması ile karşılaşan Mavi-beyazlı ekibimiz sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılarak 2'de 2 yaptı.

         Turnuvanın 3'üncü gruptaki son maçında Sakarya Fut-bol Kulübü ile karşılaşan 40 Şehirgücüspor maçı 2-1 kazanarak grubunu yenilgisiz olarak lider tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.

         Çeyrek final maçında Malatya Spor Kulübü ile karşılaşan Kırşehir temsilcisi oldukça etkili bir oyunla rakibini her iki yarıda attığı gollerle 4-0 mağ-lup etti ve yarı finale yükseldi. Yarı finalde de etkili futbolunu sürdüren ve rahat bir oyun sergileyen 40 Şehirgücü Diyarbakır takımını 6-0 mağlup etti ve finale yükseldi.

         Final karşılaşmasında grupta 2-1 mağlup ettiği Sakarya Futbol Kulübü ile karşılaştı. 40 Şehirgücüspor finalde de yine 2-1 kazandı ve Junior Cup U13 Gençler Ligi şampiyonu olmayı başardı.

         Karşılaşmanın ardından ödül töreni-ne geçildi. U13 Junior Cupta yenilgisiz şampiyon olan 40 Şehirgücüspor'a şampiyonluk kupasını Gelişim Kampı Teknik Heyet Başkanı Cengiz Şenay verdi.

         Kupa töreninin ardından dereceye giren antrenör, sporcular karşılaşmanın oynandığı Avanos'ta günün anısına resim çekindiler. (HABER MERKEZİ)