SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Yusuf Rıfat Bahadır

40 ŞEHİRGÜCÜSPOR: Ömer Aydınoğlu, Çınar Kılıç, Kadirhan Bektaş, Salih Utku Yılmaz, Ali Akbayır, Necati Arda Akkan, Kayra Aslan, Batuhan Keskin, Osman Doruk Yiğit, Mehmet Alper Yıldız, Ömer Çelik, Osman Ulukan, Osman Arda Silsüpür, Aşır Deniz, Barbaros Yavuzer, Atilla Ertem, Kerem Turcan, Burak Öney

ANTRENÖR: Sercan Uğurlu-Ömer Demiryol

GENÇLİKSPOR: Berkay, Mehmet, Recep, Hasan, Abdulkadir, Mustafa, Soner, Mehmet Akif, Ali Efe, Celil, Samet, Kerem, Arda, Kamil, Ülger, Enes, Buğra, Ahmet

ANTRENÖR: Tamer Özkaya

GOLLER: Dk.9-13 Ali, Dk.20-26 Ömer, Dk.42 Çınar (40 Şehirgücüspor)

(Haber: Salih GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nin 5’inci haftasının kapanış maçında ligin güçlü ekiplerinden 40 Şehirgücüspor ile Gençlikspor karşı karşıya geldi. Kırşehir Belediyespor ile Mucurgücü’nün berabere kalmasıyla liderlik şansı doğan 40 Şehirgücüspor bu şansını iyi değerlendirerek Gençlikspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ilk devreyi lider olarak tamamladı.

40 Şehirgücüspor ile Gençlikspor Ligin 5’inci haftasının kapanış maçında karşılaştı. Pazar günü 2 No’lu sentetik sahasında oynanan ve Yusuf Rıfat Bahadır’ın yönettiği maça oldukça etkili bir oyunla başlayan 40 Şehirgücü 9’uncu dakikada Ali’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Erken gelen golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran 40 Şehirgücüspor 13’üncü dakikada Ali, 20’nci ve 26’ncı dakikada Ömer’in golleriyle soyunma odasına 4-0 önde girdi.

Mücadelenin 2’nci yarısına 4-0 önde başlayan ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 42’nci dakikasında Çınar’ın kaydettiği golle skor 5-0 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 40 Şehirgücüspor, Gençlikspor’u 5-0 mağlup edip puanını 12’ye çıkararak 5’inci haftayı lider olarak tamamladı. Gençlikspor ise 3 puanda kalıp 5’inci haftayı 5’inci sırada tamamladı.