KIRŞEHİR İl Sağlık Müdürlüğü’nün “Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Toplum ve Sağlıklı Gelecek” sloganıyla düzenlemiş olduğu 3. Futbol Turnuvası final müsabakasının ardından düzenlenen kupa merasimiyle sona erdi.
Final maçı Matkapspor ve Acilspor arasında çok çekişmeleri bir karşılaşma oldu. 17. Dk’da Mehmet Yetiş’in golüyle 1-0 yenik duruma düşen Acilspor 35.Dk’da Emre’nin golüyle beraberliği yakaladı. Normal süresi 1-1 sonuçlanan maçda 5’er dakika uzatmalar oynandı. İlk uzatma süresinde skor değişmezken ikinci uzatma süresinde Matkapspor 58.Dk’da Mehmet Yetiş ve 59. Dk’da Cihan Koç’un golüyle karşılaşmayı 3-1 kazandı ve Şampiyonluk Kupası’nın sahibi oldu.
3.lük maçında ise Kaman Sağlıkspor’un maça çıkamayacağını belirtmesi üzerine El Kanun Foot Tıpspor 3-0 hükmen galip sayılarak 3.lük kupasının sahibi oldu.
Davul zurna ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen kupa merasimi renkli görüntülere sahne oldu. 3.lük kupasının sahibi olan El Kanun Foot Tıpspor’un madalya ve kupaları Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin’in tarafından verildi.
2.lik kupasının sahibi olan Acilspor’un madalya ve kupaları Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus Dağ tarafından verildi.
1.’lik kupasını alarak Şampiyon olan Matkapspor’un madalya ve kupaları İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut tarafından verildi.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut yapmış olduğu konuşmada; “Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Toplum ve Sağlıklı Gelecek” sloganıyla 3 Kasım’da başladığımız ve 16 takımımızın yarıştığı Turnuvamız birlik ve beraberlik içerisinde amacına uygun olarak tamamlanmıştır. Katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı da kutluyorum.” dedi.
Turnuvaya Kırşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak oyunculara baklava ikram ettiler.
Turnuva koordinatörleri Nevzat Kurt, Barış Erkan, Ertan Yıldız ve İbrahim Kahraman ödüllerini teslim aldılar.
Turnuvada yılın teknik direktörü seçilen Mahmut Göktürk ödülünü Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Halim Koçpınar’ın elinden teslim aldı.
Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri:” Turnuva sponsoru Kırşehir Verem Savaş Derneğine teşekkür ederiz.” dedi. (HABER MERKEZİ)