Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Ligi’nde 11’inci haftanın geride kaldığı 2. Lig Kırmızı grupta 11 gün ara var. 12’nci hafta karşılaşmaları 29 Kasım Pazar günü oynanacak. Kupa’daki bugün Ankara’da Süper Lig ekibi Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek Kırşehir Belediyespor, uzun aranın ardından hafta sonunda sahasında Bodrumspor’u konuk edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 11’inci hafta 2 karşılaşma dışında geride kaldı. Koronavirüs engeline takılan Bayburt ve Pazarspor takımları maç yapmadan haftayı geride bıraktı.
Çarşamba günü oynanan maçlarda Eyüpspor, Turgutluspor, Vanspor, Sakaryaspor, Kastamonuspor haftayı galibiyetle kapatırken, Kırşehir Belediyespor ise haftayı beraberlikle kapattı. 
Pazarspor-Pendikspor, Kırklarelispor-Bayburt Özel İdarespor maçları, Pazarspor ve Bayburt Özel İdarespor ekiplerinde görülen covid-19 vakaları nedeniyle oynanmadı.
Ertelenen maçlar nedeniyle birçok takımın maç eksiği bulunan ligde 11’inci hafta itibariyle Eyüspor 28 puanla ilk sırada yer alıyor. Liderin en yakın takipçilerinden olan Turgutluspor 24 puanla 2’nci, Vanspor 21 puanla 3’üncü, 19 puanla Serik Belediyespor 4’üncü, yine aynı puanla Sakaryaspor 5’inci sırada yer alıyor. Bir maçı eksik 16 puanla 6’ncı sırada yer alan Kırklarelispor lideri 12 puan geriden takip ediyor. 
Çarşamba günü deplasmanda Karacabey Belediyesporla 2-2 berabere kalan Kırşehir Belediyespor son 2 maçta 5 puan kaybetti. Kırklarelispor ve Vanspor galibiyetleri ile moral bulan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Pazarspor maçının oynanmamasının ardından moral bozukluğu ile Sakaryaspor karşısında etkisiz bir görüntü çizip sahadan tek golle mağlup olmuştu. (HABER: SALİH GÜNER)