24 ARALIK 2019. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'-ün Kırşehir'e gelişinin 100. Yıldönümü. Bu nedenle ilimizde çeşitli kutlama etkinlikleri yapıldı. Bu etkinliklerde emeği geçen herkesi kutluyorum.
Bunlardan biri de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'nin düzenlediği panel ve devamında verilen akşam yemeği idi. Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele eski meclis başkanlarından Hikmet Çetin, ADD Hüseyin Emre Altınışık, CHP Kırşehir Millet-vekili Metin İlhan, Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ve Kırşehir halkının katılımı vardı.
Atatürk ile ilgili bir çok anının paylaşıldığı panel sonrası Gala Palas'ta akşam yemeği ile etkinlikler devam etti.
Bu etkinlikler nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk'ün gönüllerimizde ebediyen yaşayacağı gerçeğini bir kez daha gördük.
Bu nedenle etkinliklerde emeği geçen herkese ve özellikle Kırşehir ADD Şubesi Başkanı Birol Yurdugül ve yönetimini ayrıca kutluyor, tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık.
***
Kırşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da yeni teknik ekibi ile başladı. Bu arada yeni transferlerin yapıldığı duyumlarını alıyoruz. Umarım takımımız için hayırlı olur.
Yeni teknik ekibi tanımıyoruz. Söylenenlere göre Bursaspor'u ipten alan antrenörmüş. Peki Bursaspor böyle bir sihirbazı neden bırakmış? Bunu hocanın kötü olduğu anlamında söylemiyorum. Merak ettiğim için soruyorum. Umarım takımımız için yararlı olurlar ve umutları boşa çıkarmazlar.
Bu arada kulübün eski borçlarını kendi olanakları ile kapatan yönetim kurulunu kutluyorum. Sanırım transfer yasağı da bu şekilde kalkmıştır.
Sezon başı olduğu gibi ikinci yarı başında da sportif direktörlük için adımın geçtiğini duydum. Sezon başı duyum değil, bizzat Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun isteği üzerine gündemle gelen bir konuydu. Benim illaki bir görev almak gibi bir hırsım yok. Talep geldiği için seve seve yardımcı olacağımı Başkana söyledim. Ancak sonra-dan nedense vazgeçildiğini duydum. Genç birisiyle çalışmak istediklerini duydum. Bazı yönetici arkadaşlar kim bilir benim de futbol oynayacağımız düşünmüş olmuş olmayı ki yaşımın ilerlediğini öne sürmüşler! Bildiğim kadarıyla genç bir sportif direktör de takımın başında yok şu anda.
Kırşehir Belediyespor'da yanılmıyorsam altyapı çalışmaları bir süredir var. Bu Kırşehir'in olmazsa olmazı. Hazıra bizim gücümüz dayanmaz. Göreve gelseydim ilk neşet vuracağım kurum altyapı idi. Anlamadığım bunca yıl yapılan altyapı çalışmalarında üst yapıya bir tane bile sporcu atılmaz mı?
Merak ettiğim altyapı çalışmaları denetleniyor mu? Ciddi bir çalışma var mı, yoksa cıngıl mı boşaltılıyor?
Herkese sevgiler…