Öğrencilerle sohbet eden Spor İl Müdürü Çakmakçı, gençlerin yaşam koşulları ve eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından düzenlenen Hasbihal Programı kapsamında gençlerle bir araya gelen İl Müdürü, samimi bir ortamda öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi.

Spor İl Müdürü Çakmakçı, Gençlerle Bir Araya Geldi (1)Programda gençlerle hasbihal eden Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Çakmakçı, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların yanında olmak, desteklemek ve moral vermek görevimizdir. Bugün burada sizlerle birlikte olmak, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm yolları üzerine sohbet etmek bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde 2. hafta mücadeleleri başladı
Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde 2. hafta mücadeleleri başladı
İçeriği Görüntüle

Yurt yöneticileri ve öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü, gençlerin taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Ayrıca, spor ve kültürel etkinliklerin artırılması için yeni projelerin hazırlanacağı müjdesini verdi.

Spor İl Müdürü Çakmakçı, Gençlerle Bir Araya Geldi (2)Öğrencilerle birlikte geçirilen bu anlamlı gece, karşılıklı fikir alışverişi ve samimi sohbetlerle sona erdi. Gençlerin motivasyonunun artırılması ve birlikteliğin güçlendirilmesi amacıyla benzer etkinliklerin ilerleyen dönemlerde de devam edeceği bildirildi.

Muhabir: İlknur Öncü