Karacabey maçında 2-0 galibiyetle ayrıldık ve üç puan hasretine son verdik. 
Hakan Hoca’nın ayağı uğurlu geldi, umarım devamı gelir.
Üç puan olmazsa olmazımızdı. Maçtan önce maçın skorunu soranlara inanın “bu maçı kesin alırız” diyemiyordum. Çünkü kendimize olan öz güvenimizi yitirmiştik. Bu açıdan da galibiyet çok önemliydi. Ve şeytanın bacağını kırarak üç puanı hanemize yazdırdık. Bir anlamda öz güvenimizi de kazandık. 
Maça rakip takım çok iyi başladı. Eyvah yine mi boynumuz bükük ayrılacağız derken maçın 20. Dakikasından sonra oyuna denge geldi, zaman içinde maçın kontrolü bize geçti.
Üs üste o kadar çok gol pozisyonlarımız var, ama akıl almaz bir şekilde gol vuruşu yapamadık. Bu da bizi yine endişeye düşürdü.
Bu kadar net goller kaçınca şans bizden yana değil diye endişelendik. 
Maç biran da bizim lehimize 3-4 farklı hale gelebilirdi.
Ancak 34. Dakikada golü bulabildik. Bu da çok net bir pozisyondu ama topun gol olmaya hiç niye yoktu. Ama bu kez ite kalka da olsa golü bulduk ve 1-0 öne geçtik.
Golden sonra rakip tekrar uyandı ve oyunun kontrolünü yine ele aldılar. Biz skoru koruma derdine düştük.
Bu sporcularda genelde bir refleks haline geldi. Biraz da kendimize olan güvenimizi kaybetmemizdendi ve rakip bu dakikalarda çok net iki gol pozisyonu buldu. Bu kez şans bizden yana idi. Neyse ki devre bitti. 
İkinci yarıya iyi başlayan bu kez bizim takımımızdı. Yine saç baş yolduran gol pozisyonlarından yararlanamadık. İkinci golü bulup rahatlamak istiyorduk.  Rakip seyrek te olsa kalemizi yokluyordu. Bu arada rakip kendi sahasından çıkmak isterken pozisyonu çok iyi sezen Volkan araya girip topu kaptı ve tek başına ilerleyerek, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve güzel bir plase vuruştu ikinci golümüzü attı ve hepimizi rahatlattı. Volkan da oyuna henüz yeni girmişti. 
Maçın geneline baktığımızda çok daha farklı kazanmamız gerekiyordu. Çünkü girdiğimiz pozisyonlar çok net gol pozisyonları idi. Ama sonuçta üç puan aldığımız iççin sevinen taraf biz olduk. Önemli olan da buydu. Ancak pas yapamama rahatsızlığımız halen devam ediyor.
Klişe bir söz, bu maçtan üç puan hasretimizi giderdik ve ilerleyen haftalarda daha yukarılara çıkmak için önümüzdeki maçlara bakacağız. 
Takımımızı kutluyor, Urfa maçından iyi haberler bekliyor, başarılar diliyorum. 
Hoş geldiniz Hakan Hoca…
***
BAL Ligi’nde oynayan iki takımımızdan Yabanlıspor lige çok iyi başladı, ama devamını getiremedi. Ancak bu hafta deplasmanda bir puan getirerek kötü gidişine dur dedi.
İkinci takımımız Yeşil Kamanspor ise henüz puanla tanışamadı ve kendi sahasında Sorgunspor’a da 1-0 yenilerek bizleri üzdü.  Gönlümüz her iki takımımızın da daha yerlerde olmasını arzu ediyor. 
***
Asgari ücret görüşmeleri başladı. Henüz bir uzlaşma sağlanamadı ama, istenilen ücretler 3-4 bin lira bandında. Keşke verebilseler. Hatta draha fazlasını verseler. Ama gel gör ki bir de emekliler var. 2 bin ile 2 bin 500 lira arasında emekli olanların durumu ne olacak? Diyelim 4 bin lira da anlaştılar. 
Peki emekliler bir iyilik yapılacak mi? 
Tabi onların bir yaptırım gücü yok. Ne halleri varsa görsünler, hatta ölsünler diyebiliriz!
Böyle bir durumda yöneticiler bayağı kâra geçmiş olurlar!
Yazık, çok yazık!..