Geçtiğimiz hafta iki gün arayla toplam on altı şehit verdik. Eli kanlı teröristler hiç acımadan, vicdanları sızlamasan on altı askerimizi, vatandaşımızı şehit ettiler.  
Televizyonda haberleri izlerken kanımız dondu, dünyamız karardı. Kırşehir’de ve ülkemizde evlerimize ateş düştü, ışıklarımız söndü, ocaklarımız battı.  
Evet, önceki gün tüm yurdumuzda olduğu gibi ilimiz Kırşehir’de de üzüntü, acı ve keder vardı. Ciğerlerimiz iki gün önce üç, iki gün sonra on üç, toplam on altı şehidimize yandı. Ömrünün baharında hayata doymamış aslan gibi delikanlılar ne olduğu belli olmayan şerefsizlerin tuzakları sonucu şehit oldular.  
Yazık bu fidanlara, yazık bu gençlere yıllardır yokluklar içerisinde yetiştir, büyüt, en kutsal ocak olan Peygamber Ocağı asker ocağına gönder, ama hangi akla, mantığa hizmet ettiklerini dahi bilmeyen ve dış ülkelerin uşağı olmuş satılık şerefsizlerin tuzakları sonucu binlerce askerimizi şehit verdik. Anneler, babalar acıların en büyüğü olan evlat acısını yaşadılar, gencecik eşler dul kaldı, halen anne karnında dünyaya gelmemiş bebekler ve babasız kaldı, yetim kaldı.  
Yazık, hem de çok yazık. Bu iş nereye gidiyor bilen de yok. Ama bir gerçek var ki tazecik körpe fidanlarımız şehit olmaya devam ediyor. 
Öyleyse diyorum ki!  
Acaba Türkiye’den başka bir ülke var mı ki bölünmez bütünlüğüne kast eden teröristlerin bir eli yağda, bir eli balda yaşadıkları ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki, şehit edilen askerini, polisini ve vatandaşını katlettiği halde dokunulmazlık zırhına alındığı ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki? Kendisi daha önce dağlarda askere kurşun sıkmış, kocası halen dağlarda askere tuzaklar kuran bir malum zatın milletvekili olduğu bir ülke? Türkiye’den başka bir ülke var mı ki eline mikrofonu alarak Türkiye aleyhine konuşan, hakaret eden birçok malum zatların ayaklarının altına kırmızı halılar serilerek devletin en üst düzeyinde protokolde ağırlandığı ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki!  
Asker ve polis şehit edenlere terörist dahi diyemeyenlere makam odası, sekreter ve telefon verildiği ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki! Bu vatanı için askerlik yapmış, vergisini vermiş, dürüst vatandaşların işlerinden olup, evlerine ekmek dahi götüremezken Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kast edem malum zatların şehit ettikleri asker ve polislerin verdiği vergilerle en üst düzeyde maaş aldıkları ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki! Malum bir parti genel başkanının, TBMM Başkan Vekilinin, belediye başkanının ağzından salyalar akarak ülkesine küfür ettiği, ihanet ettiği,  ama halen o koltuklarda oturarak ve hizmetlerini teröristlere yaptığı ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki! Malum bir milletvekilinin “Askere kurşun sıkanı kendime sıkılmış sayarım” diyenler acaba gerillaya sıkılmış bir kurşunu da bana sıkılmış sayarım diyebilenler var mı?” diyerek dağdaki teröristleri meşru yapmaya çalışan insana devletin her türlü imkânlarını sunan ülke? 
Türkiye’den başka bir ülke var mı ki elli binden fazla insanın ölümünden sorumlu malum zatın beş yıldızlı otelde misafir edildiği? 
Cevaplar hayır, maalesef hayır. Çünkü biz de olan olaylar batılı ülkelerde meydana gelse o malumlar bırakın beslemeyi kafalarını anında koparırlar ama ne hikmetse bizim ülkemizde kahramanlar hain, hainler kahraman olarak ilan ediliyor. 
Ne olur uyanalım artık gaflet uykusundan, ne yapılması gerekiyorsa bizler yapalım. Çünkü kimselerin bir şey yapacağı yok, gözyaşımız ekmeğimize katık oldu, ağlamaktan gözyaşlarımız kurudu. Bizlere bu acıyı yaşatan şerefsizlere lanet ediyor ve bir an önce Allah belalarını versin diyorum.