6 Şubat Pazar günü Üniversite Spor Salonunda ligin güçlü ekiplerinden Polatlı Belediyespor’u konuk ettik.

Daha önce de belirttiğim gibi bizim kızların yenemeyeceği takım yok. Bu artık 2+2=4 gibi kesin.

Maç genelde çekişme içinde geçti. Her maçı farklı alacaksınız diye bir şey yok. Önemli olan sonuç ve biz bunu yine başardık.

Maç gerçek bir çekişmeye sahne oldu. Maçın sonunda iki takım da galip gelebilirdi. Son 3-4 dakikada bir Polatlı öne geçti, bir biz. Hatta Polatlı iki farklı öne geçti ve biz bu ara eksik oynuyorduk. Ama maçı çevirmesini bildik ve kazanan biz olduk: 35-34.

Daha önceki yazımda bu takımın her konuda desteklenmesi gerektiğini belirtmiştim. Etkisi oldu, olmadı bilemem. Ama tribünler lebalep doluydu ve seyirciler maç boyu takıma destek oldular.

Park yeri bile araçtan geçilmiyordu. Kimleri gördüm kimleri salonda. Rüyamda görsem inanamayacağım insan tribünde idi. Hepsini kutluyorum. Teşekkürler Kırşehirli sporseverler…

Şapka çıkartalım bu kızlara…

Nasıl bir iş?

Son günlerde petrol ürünlerine neredeyse her gün gelen zamlarla petrolde boğulur olduk. Bu nasıl bir iştir anlayamıyorum.

Gün aşırı her gün zam… zam… zam…

Haa bir de arada sırada çok gülünç bir indirim yapıyorlar. Ertesi gün beş misli bindirim yapıyorlar!

Ne yapılmaya çalışılıyor anlayamıyorum.

İnsanların sabrı mı sınanıyor. Oturur plan, program yaparsınız geleceği öngörüp, zammı bir defa da yaparsınız. 5 lira mı olur, 10 lira mı olur bir defada zammı yaparsınız. Her gün zam yapıp insanların sinirleri ile oynamanın mantığı nedir?

Ben yarım aklımla bunu düşüyorum da siz düşünemiyor musunuz?

Yeter artık yahu! Arabalara binemez olduk. Ben artık arabama bilmiyorum ve herkese de bunu öneriyorum.

Örneğin bir-iki hafta herkes arabasına binmesin, kontak kapatsın bakalım neler olacak?

Kuyruklar!

Biz hangi ara bu hale geldik?

Salı günü saat 8.45 gibi. Tarım Kredi Kooperatifi’nin önünden geçerken büyük bir kalabalığa denk geldim. Market henüz açılmamıştı. Ama insanlar kapı önünde bekleşiyorlardı.  Yağ almak için insanlar sabahın erken saatlerinde market önlerinde saatlerce bekleşiyorlar.

Allah başka kuyruklardan saklasın!

Ne oldu bize, neden bu hale düştük?

Her şeye sürekli zam geliyor, bugün aldığımızı ertesi gün aynı fiyata alamıyorsunuz. İnsanlar buna daha ne kadar dayanabilirler bilemiyorum.

Yapılan maaş zamları kuş oldu, uçtu. Bütün bu ürünlere gelen fahiş zamlardan sonra insanların maaşlarına da günübirlik zamlar yapmak gerekmiyor mu?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Kadınlarımız günlerini kutlamak için yurdun değişik yerlerinde günlerini kutlamak istediler. Ama hoş olmayan müdahalelere maruz kaldılar. Böyle bir günde bari bunlar yaşanmamalıydı.

Tekrar gününüzü yürekten kutluyorum.

Pendik karşısında üç puan zor değil!..

Kırşehir Belediyespor futbol takımı Akhisar deplasmanında çok talihsiz bir yenilgi aldı. Sağlık olsun demekten başka bir şey yok. Maçı izlemeyince yorum yapamıyorsunuz.

Takımda bir düşüş yaşandığı bir gerçek.  Nedenlerini masaya yatırıp, biran önce toparlanmamız gerekiyor.

Hafta sonu oynayacağımız çok önemli ve ciddi bir maç var. Pendik açık ara önde ve şampiyon gibi. Bu maç bizim için çok önemli toparlanmamız açısından.

Şunu hatırlatmakta fayda var. Bu ligte herkes herkesi yenebilir. Bu düşünce ile çıkıp maçı kazanmak için savaşmalıyız. Ben çok zor görmüyorum. Yeter ki inanalım.

Parola üç puan.