1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Güneş ve beraberindeki heyet Vali İbrahim Akın’ı ziyarette bulundu.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada alkol, tütün, teknoloji gibi bağımlılık yapan her türlü maddeyle mücadele eden Yeşilay üyelerinin haftasını kutladı.
Bağımlılıklardan uzak ve sağlıklı bir yaşam için başta aileler olmak üzere toplumun her kesimine önemli sorumluluklar düştüğünü belirten Vali İbrahim Akın, “İlimizde bağımlı bireylere ve ailelerine Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çatısı altında ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlanmaktadır. Gençlerimizin geleceğini tehdit eden her türlü bağımlılıkla mücadele içerisindeyiz. Bu vesileyle Yeşilay Haftası’nı kutluyor, bağımlılıkla mücadele çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.
Kuruluşunun 101. yılında 1-7 Mart Yeşilay Haftası’nı “Yeşilay Hep Benimle” sloganıyla kutladıklarını ifade eden Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Güneş de çalışmalarında kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali Akın’a teşekkür etti.
Ziyaret, Vali Akın’a Yeşilay Kırşehir Şubesi olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verilmesi ile sona erdi.  (HABER MERKEZİ)