Kırşehir Sağlık-Sen’in genel kurulu 23 Temmuz’da

YASİN YÜCESAN TEK ADAY

Kısa adı Sağlık-Sen olan Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Kırşehir Şubesi’nin 6’ncı olağan genel kurulu 23 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki toplantı salonunda 12.00-17.00 saatleri arasında yapılacak genel kurula mevcut Başkan Yasin Yücesan tek aday olarak katılacak. Kongrede 112 delege oy kullanacak.

Göreve geldiği günden bu yana Sağlık-Sen üyelerinin her türlü sorununa yardımcı olduğunu ve büyük ölçüde çözümlediğini belirten Başkan Yasin Yücesan, yeniden seçilmesi halinde üyelerine daha güzel hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Sağlık-Sen’in Kırşehir’de bin 800 kayıtlı üyesi bulunduğunu belirten Başkan Yücesan, genel kurul öncesi gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız ‘Tarlada izi olmayanın harmandan yüzü olmaz’ düsturuyla bu göreve geldik ve ‘Aşkınan çalışan yorulmaz’ sözünden hareketle genel merkezden ‘atom karınca’ yakıştırmasını alarak bugünlere geldik. Göreve geldiğim günden bu yana üyelerimize yaptığımız hizmet ve katkıları buradan tek tek yazmaya kalksak sayfalar almaz. Üyelerimizin iyi gününde, kötü gününde her zamlan yanında olduk. Sendikalı-sendikasız ayırımı yapmadan tüm sağlık çalışanlarına hizmet ettik. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan hizmetle anılıp, geride hoş bir seda bırakmaktır. Ben ve arkadaşlarım bu düstur içinde görev yaptı. İnşallah 23 Temmuz’daki genel kurulumuzda üyelerimizin ve delegelerimizin güvenini bir kez daha tazeleyerek görevimize devam etmek ve hizmet çıtamızı daha da yükseltmektir. Bugüne kadar bizlerin yanında olan,  desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)