Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Kırşehir Şubesi başkanlığına seçilen Yasin Yücesan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı ve görevine başladı.
Kırşehir Sağlık-Sen Şubesi yeni yönetimi olarak delege ve üyelerimizin katılımıyla Kırşehir Adliyesi’nden mazbatasını alan Yasin Yücesan, ardından Kırşehir Sağlık-Sen Şube binasında eski şube başkanı Cuma Köysüren’den görevi devraldı.
Köysüren, Yücesan ve yeni yönetim kurulana başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Devir teslim töreni hayırlı olsun dilek ve temennilerinin ardından çiçek takdimiyle sona erdi.
Törende bir konuşma yapan Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan “Birlik, beraberlik ve dayanışmanın öne çıktığı, ortak akıl ile hareket ederek sağlık çalışanlarının sorunlarının çözüleceği yeni dönemimiz tüm delege ve üyelerimize hayırlı olsun. Kazanan Sağlık-Sen oldu. Yeni dönemde birleştirici, ayrımcılık yapmayan bir sendika olacağız. Birlik ve beraberlik içinde kimseyi ötekileştirmeden, tüm sağlık çalışanlarımıza 24 saat hizmet edeceğiz. Delegelerimizin bizlere duyduğu bu güvenle seçimden yüzümüzün akıyla çıktık. Artık her şeyi bir kenara bırakarak ben değil, biz olacağız ve makam ve mevkii gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız. Sağlıkta yaşanan sorunların önüne geçebilmek ve çalışan odaklı çalışmalar yürütmek için göreve talip olmuştuk. Her birimde her personelle görüşecek ve sorunların kamuoyuna taşınması ve çözüm getirmek için de her türlü çabayı sarf edeceğiz. Seçimde şahsıma güven duyan, oy veren bütün delege arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Onların güvenini asla boşa çıkarmadan, gecemizi gündüzüme katarak yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çalışacağıma söz veriyorum” dedi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Yasin Yücesan ve yönetim kurulu üyelerini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)