Vali İbrahim Akın, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaretine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile başlayan Vali İbrahim Akın, Kurum Müdürü Numan Nafiz Şahin’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin’e görevinde başarılar dileyen Vali Akın, kurum binasında incelemelerde bulunarak personel ile sohbet etti.
Ardından, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Akın, Koronavirüs ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar başta olmak üzere İl Müdürü Dr. Ali Bulut’tan brifing aldı.
Ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada öncelikli amaçlarının vatandaşa kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirten Vali İbrahim Akın, halkımızın işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasını önemsediklerini söyledi.
Gençlerimizin bağımlılık yapan her türlü maddeden uzak kalmasını sağlayarak sportif aktivitelere yönelmesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne önemli görevler düştüğünü söyleyen Vali İbrahim Akın, “İlimizde, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi spora yönlendiren projeleri destekliyoruz. Gençlerimizin bilgili, donanımlı ve sağlıklı bir şekilde yetiştirme gayretindeyiz.” dedi.
İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaretinde de kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aldığını belirten Vali İbrahim Akın; “Dünya genelinde olduğu gibi Koronavirüs ile mücadele ülkemizde de devam etmektedir. Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda bizler de aldığımız kararları ilimizde uyguluyoruz. Tabi bu süreçte toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. Salgınla mücadelede başarılı olmak için sağlık çalışanlarımız özveri ile çalışıyorlar. Bu süreçte yoğun bir çalışma örneği sergileyen kurum yöneticilerimize ve bütün sağlık personeline kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Vali İbrahim Akın’ın ziyaretleri, kurum binalarında incelemelerde bulunarak personelden çalışmaları hakkında bilgiler alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)