Vali İbrahim Akın, Koronavirüsle mücadele sürecinde Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşların hizmetinde olan Vefa Sosyal Destek Grupları ile 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı.
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel ile gönüllülerinde de yer aldığı ve 7/24 hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubunun ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Akın, personele emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Devlet olarak her zaman milletimize hizmet etme gayretinde olduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Sizler, Ramazan Bayramında fedakârlık ederek çalışıyorsunuz. Hepinize göstermiş olduğu vefakârlıktan dolayı teşekkür ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Atakan Alan ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Selim Yılmaz’dan bilgiler alan Vali Akın’ın ziyaretleri, çalışmalarda emeği geçen Vefa Sosyal Destek Ekiplerine teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar dilemesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)