Vali İbrahim Akın, Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirleri denetleyerek esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulundu. 
Hareketliliğin yoğun olarak yaşandığı caddeler, Cacabey Meydanı ve çevresindeki esnafları ziyaret eden Vali İbrahim Akın, kontrollü normalle sürecinde kurallara  rehavete kapılmadan kararlılıkla uyulması gerektiğini söyledi.
Kamu sağlığını korumaya yönelik olarak alınan tedbirlere uyulmaması halinde yeni kısıtlamaların gündeme geleceğini hatırlatan Vali İbrahim Akın, “Denetimlerde esnaflarımıza Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında hatırlatmalarda bulunuyoruz. Esnaflarımız iş yerlerine girişte HES Kodunu mutlaka sorsun ve oturma düzenine dikkat etsin. Hepimizin birbirimizin sağlığından sorumlu olduğu bu süreci kurallara uyarak en kısa sürede atlatmak istiyoruz. Bilindiği gibi, orta riskli grupta yer alan ilimizde bazı kısıtlamaları kaldırdık. Yeniden eski günlerimize dönmemek için esnaflarımız ve vatandaşlarımızdan kurallara eksiksiz olarak riayet etmelerini bekliyoruz.” dedi.
Vali İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl AFAD Müdürü Metin Alpaslan’ın da eşlik ettiği denetimde kurallarına uyulması konusunda esnaflara hatırlatmalarda bulundu. (HABER MERKEZİ)