SAĞLIK Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sulhan ve Daire Başkanı Yasin Yavuz Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği’ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundular.

Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu yöneticilerinin Kaman Devlet Hastanesi’nden başlayan ziyaret Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil polikliniği ziyaretinin ardından Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin toplantı salonunda yapılan sunumla devam etti.
Kırşehir Kamu Hastanelerine Genel Sekreteri Op. Dr. Alpaslan Kuş, birliğin İdari, Mali ve Tıbbi konuları hakkında bilgiler verdi.

hastane ziyaret  (1) copy
Toplantıya Genel Sekreter Op. Dr. Alpaslan Kuş’un yanı sıra Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Halim Koçpınar, Mali Hizmetler Başkanı Serdar Duru, Genel Sekreterlik Birim Sorumluları, Birliğe bağlı Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet YETİŞ, Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Bilal İLANBEY, Uzm. Dr. Süleyman ERSOY, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet DALGALI, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürü Sami KELEŞ, Müdür Yrd. Tahir KULAKSIZ, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil ÖZDEMİR, Mucur Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlknur ÖZTÜRK, Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Sabri YILMAZ, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü İdris KAYA katıldı. Toplantı sonrası Genel Sekreterimiz Op. Dr. Alpaslan KUŞ tarafından Kurum Başkan Yardımcılarımız Dr. Turhan SULHAN ve Yasin YAVUZ’a Kırşehir Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezimizde tedavi gören hastalarımız tarafından yapılan tablolar ve şehrimizin meşhur akıllı pekmezi hediye edildi.