Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, koronavirüs salgınının devam ettiğini belirterek, üyelerini ve Kırşehir halkını sosyal mesaj konusunda uyardı. 
Herkesi ve üyelerini maske, sosyal mesafe ve temizliğe riayet etmelerini isteyen TSO Başkanı Mustafa Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Tüm Dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan covid 19 salgını ile mücadelede başarılı bir noktaya ulaşmış bulunmaktayız. Ancak; bu salgından tamamen kurtulabilmemizin yolu Devletimizin açıkladığı kurallara harfiyyen uymaktan geçmektedir. Asla bir rahatlamaya sebebiyet vermeden iş yerlerimizde sosyal mesafe uygulamasının sürdürülmesi büyük önem arz etmekte. Cezai müeyyide düşmemek, satış yerlerinde kalabalık ortamların engellenmesi ve müşterilerin maskesiz alınmaması kuralına uyulması, çalışanlarımızın maske ve eldiven kullanımlarında daha fazla özen gösterilmesini rica ediyorum ve özellikle hijyen konusunda daha hassas davranılması çok önemli. Unutmayın özlediğimiz güzel günlere birlikte hareket ederek ulaşacağız.” (HABER: NECLA BAĞCI)