Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanlığı tarafından delegeler, işyeri temsilcileri ve idarecilerin katılımı ile birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısı düzenlendi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin de katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Cuma Köysüren, sağlık çalışanlarının amacının vatandaşa kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak olduğunu; sendikalarının amacının ise çalışanlarının haklarının korunması noktasında çözüm üretmek olduğunu, hep birlikte güzel işlere imza atacaklarını ve her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini dile getirdi.
Cuma Köysüren ayrıca sağlık camiası olarak Kırşehir’de yapılacak tüm güzel işlerde üzerine düşen konularda gereken özverinin gösterileceğini ve her zaman birlik ve beraberlik içerisinde istişareye dayalı çalışılacağını belirterek, programa yoğun bir katılım gerçekleştiren sendika üyelerine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise yaptığı konuşmada; görev yaptığı yaklaşık 10 yıllık süre içinde şehrimizde yaptığı güzel hizmetlerine ve yeni dönemde hayata geçirilecek vizyon projelerine değindi.
Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, sağlık camiasının zor ve kutsal bir görevi ifa ettiğini belirterek; sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve bu güzel davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (HABER MERKEZİ)