Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş bir dizi ziyaretler için önceki gün Kırşehir'e geldi. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kadir Turpçu ile birlikte önce Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı ziyaret ederek sendika olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verip, sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getirdiler. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş’un sendika olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette Vali Akın, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Durmuş ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise kabulünden dolayı Vali Akın'a teşekkür etti.
KIRŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz ve Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ile birlikte İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanı Mehmet Yetiş ve Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ ile bir araya gelerek Kırşehir'de görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını iletti ve çözüm önerilerini dile getirdiler. 
KIRŞEHİR EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ ZİYARETİ
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz ve Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ile birlikte Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçerek Başhekim Yahya Şahin, Başhekim Yardımcısı Dr. Halim Koçpınar, İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Alan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vekili Serap Atak ile bir araya gelerek hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını gündeme getirdi.
Akabinde görevi başındaki sağlık çalışanlarını ziyaret etti ve Sağlık-Sen hastane temsilciliğinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
KIRŞEHİR İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ ve 112 ÇAĞRI MERKEZİ ZİYARETİ
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz ve Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ile birlikte Kırşehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve 112 Çağrı Merkezi’ne giderek Başhekim Deniz Torun'u ziyaret ederek 112 çalışanlarının sorunlarını dile getirdi. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş ve beraberindekiler ardından 112 Acil Çağrı Merkezinde görevli sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek sendikal mücadelelerini anlattı. (HABER: BEYHAN BALLI)