Kırşehir Sağlık-Sen Başkanı Yasin Yücesan ile Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'yi makamında ziyaret etti. 
Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kadir Turpçu ve Erdal Sevimli'nin de katıldığı ziyarette Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş sağlık çalışanlarının hakları ve güncel konularda yaşadıkları sorunları Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye iletti ve bu konularda çözüm için destek istedi.
Milletvekili Kendirli, yaklaşık bir yıldır dünyada ve ülkemizde devam eden koranavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının büyük özveriyle görevlerini yerine getirdiğine dikkat çekerek, sağlık çalışanlarına minnet ve şükran duyduklarını, onların yaşadıkları her sorunun çözümü için üzerine düşecek desteği vereceğini ifade etti. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Kırşehir Sağlık-Sen Başkanı Yasin Yücesan da Milletvekili Mustafa Kendirli’ye verecekleri destekten ve misafirperverlikten dolayı Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye teşekkür ettiler. (HABER MERKEZİ)