Kırşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut ve yöneticileri Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, yenilenen sterilizasyon ünitesini ve yeni alınan tıbbî cihazları yerinde inceledi.
İl Müdürü Op. Dr. Ali Bulut'a, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, Başkan Yardımcıları Dr. Sadettin Doğangün ve Ertan Yıldız, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Erol Erşekerci ve Dr. Halim Koçpınar, Hastane İdarî ve Malî Hizmetler Müdürü Ahmet Alan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayça Atik eşlik etti.
Heyet ilk olarak baştan aşağı yenilenen ve Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun olarak yapılan sterilizasyon ünitesi ve otoklav cihazında (cerrahî aletlerin temizlendiği ve sterilize edildiği alan ve cihaz) incelemelerde bulunan sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut ve ekibi, daha sonra nöroloji ile fizik tedavi ve rehabilitasyon servisleri için alınan EEG ve EMG cihazını, ameliyathaneye alınan anestezi cihazını ve kalp ve damar cerrahisi yoğun bakım için alınan transport ventilatörünü (sun'î teneffüs cihazını) yerinde gördü.
Hizmeti iyileştirmek adına yenilenmesi planlanan ameliyathane tavan lambaları yerinde inceleyen Ali Bulut ve ekibi, son olarak ameliyathane ve yoğun bakım sorumluları ile istişarelerde bulundu.
Sağlık Müdürü Ali Bulut, hastanede yaşanan sorunlarını çözmek ya da en asgari düzeye indirmek için her türlü çabayı harcadıklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)