Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde nöbette olan çalışanlar de ailelerini telefonla arayarak bayramlarını kutladı.
Pandemi servisinde çalışan 25 yaşındaki hemşire Safiye Kabak, Akçakent ilçesindeki anne ve babasını arayarak bayramlaştı.
Yaklaşık 2 aydır, ilk atama yeri olan hastanede görev yaptığı belirten Kabak, ilk defa ailesinden ayrı bir bayram geçirmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.
Kabak, "Ailemi çok özledim. İnşallah diğer bayramda ailemizle birlikte oluruz. Kovid-19 servisinde çalışıyorum ama inşallah bu günlerin de geçeceğine inanıyorum." dedi.
Hemşire Sultan Özcan da, 2 aydır Karaman'da olan ailesiyle görüşemediğini ifade ederek, Kurban Bayramı'nda birlikte bayram geçirmeyi arzu ettiğini ifade etti.
Özcan, "Atamamın olduğu andan itibaren Kovid-19 servisinde çalışıyorum. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayramım. İnşallah diğer bayramlarda görüşürüz." diye konuştu.
Öte yandan, Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan da Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.
Çalışanlara kolonya, şeker ve çeşitli ikramlarda bulunan Yücesan'a, başhekim yardımcısı Dr. Halim Koçpınar, hastane müdürü Ahmet Alan ve sendika yöneticileri de eşlik etti. (AA)