İlimizde salgın ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar Vali İbrahim Akın başkanlığında düzenlenen toplantıda gözden geçirildi.
Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zikri Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Mehmet Yetiş ve ilgili daire müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Akın, ilimizde salgın hastalıkla mücadelede yürütülen çalışmaları düzenlenen bu toplantıda değerlendireceklerini söyledi.
Kısıtlamaların yeniden gündeme gelmemesi için alınan tedbirlere mutlaka riayet edilmesi gerektiğini belirten Vali İbrahim Akın, “Koronavirüs hayatımızdan çıkana kadar vatandaşlarımız salgınla mücadelede önemli kurallar olan maske, mesafe, temizlik konularına uymakta hassasiyet göstermelidir. Esnaflarımız da HES Kodu ve oturma düzeni uygulamalarına mutlaka uymalıdır. Tüm çabamız kamu sağlığını korumak içindir. Kısıtlamaların yeniden gündeme gelmesini istemiyoruz. Bu yüzden herkes tedbirlere uymalıdır.” dedi.
Toplantı, Vali İbrahim Akın’ın salgınla mücadelede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alması, tedbirlerin görüşülmesi ve yapılan değerlendirme ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)