Kırşehir’de yıllardır Özel Aşıkpaşa Hastanesi olarak hizmet veren hastaneyi satın alan hemşehrimiz Musa Gül’e ait Özel Musa Gül Hastanesi yeni baştan düzenlenerek 9 Temmuz Cuma günü düzenlenen törenle tekrar Kırşehir halkının hizmetine açıldı.
Açılış törenine AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Eski Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Eski Başkanı Halim Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Başkanı Yavuz Çelik Karahan, daire müdürleri, STK başkanları, iş insanları, banka Müdürleri, basın mensupları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.
Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve yatırımını Kırşehir’e yaparak Özel Musa Gül Hastanesi’ni Kırşehir halkının hizmetine açan Musa Gül, Kırşehir halkının tedavilerinin Kayseri ve Ankara’da yaptırmalarının üzüntüsünü yaşadığı için sağlık hizmetine yatırım yapmaya karar verdiğini açıkladı. 
Yıllık izinlerini geçirmek üzere memleketi Kırşehir’e geldiğinde, yakınlarının tedavisini Kırşehir’de yaptıramadığı için Kayseri’ye götürdüğünü ve tatillerinin bir haftalık süresinin burada geçtiğini ifade eden Musa Gül, “Kırşehir'in en büyük problemlerinden birisi de sağlık alanındaki yatırımların yetersiz olması ve insanların sağlık imkanlarından daha az yararlanması. Sırf bu nedenle birçok hasta Kayseri, Ankara hatta Kırıkkale'ye giderek tedavilerini gerçekleştiriyor. Kırşehir halkının başka illere gitmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bizim derdimiz para kazanmanın ötesinde memleket sevdası. Hemşerilerimize hizmet etmek bizlere gurur verecek. Bu saatten sonra parayla, pulla işimiz yok. Allah'ın izniyle ve hemşerilerimizin desteğiyle hastanemizi marka yapacağız. İnşallah Özel Musa Gül Hastanemiz mesleğinde bilgi birikimleriyle, tecrübesiyle isim yapmış doktorlarımızla, güler yüzlü sağlık personelimizle, modern araç ve gereçlerimizle Kırşehir’deki bütün hemşehrilerimize en güzel sağlık hizmetini vereceğiz” dedi.  (HABER BEYHAN BALLI)