CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, dün Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut’u makamlarında ziyaret ederek, koronavirüs salgını ile ilgili yapılan çalışalar ve sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Koronavirüs ile mücadele sürecinde kurumların çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduklarını açıklayan Milletvekili Metin İlhan, “Dünyamız ve ülkemiz koronavirüs salgını ile sarsılmış durumda. Bu zor ve sıkıntılı süreci yapacağımız en etkin mücadele, birlik ve beraberlik içinde ayacağımıza inanıyoruz. Kırşehir’deki vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın ki Valiliğimiz, Belediyemiz, Sağlık Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarımız ellerinden gelen her şeyi yapmaktalar. Bu anlamda herkes müsterih olsun. Lütfen yetkililerimize güvenelim ve söylenenlere uyalım. Koronavirüs salgınının yayılma hızını yavaşlatmak için yapılan ‘Evde kal’ çağrılarına bütün Kırşehir halkının uymalarını ve mecbur olmadıkça sokağa çıkmamalarını istiyoruz” diye konuştu.
Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ali Bulut ta ziyarette koronavirüsle ilgili Kırşehir’de yürütülen çalışmalar ve alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi. İl yöneticileri Türk halkının bu virüsten kurtulması için alınan kararlara uyarak, mümkün olduğu kadar sokağa çıkmamalarını, evlerinde kalmalarını istediler. (HABER: BEYHAN BALLI)