Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs pandemisi sürecinin ardından yeni normalleşme ve kontrollü hayat süreci kapsamında uygulamaya konulan “Mesafemizi Koruyoruz Sporumuzu Yapıyoruz” projesi başladı.
Bu proje kapsamında Kırşehir ili ve ilçelerindeki bayanların sporu bir yaşam tarzı haline getirip eğlenceli ve bilinçli bir şekilde spor yapma alışkanlığı kazanmaları için yaşına uygun fiziksel aktivitesine beslenme alışkanlıklarına enerji harcamasına göre yeterli ve dengeli bir şekilde beslenme alışkanlığı kazanmaları, ayrıca genel sağlık konularında bilgilendirilmesi, duruş bozuklukları ve spor sakatlıklarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir.
Pandemi sürecinde evden çıkamayan vatandaşların hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olabilmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak; “Mesafemizi Koruyoruz Sporumuzu Yapıyoruz” sloganıyla bayanlara özel fitness ve yoğa derslerimiz Ahi Stadyumunda başladı.
Ahi Stadyumunda başlayan ve bayanların yoğun ilgi gösterdiği “Mesafemizi Koruyoruz Sporumuzu Yapıyoruz” projesi birinci gün yapılan spor etkinlikleri ile devam etti.
Öte yandan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs pandemisi sürecinin ardından yeni normalleşme ve kontrollü hayat sürecini sürdürüyor. Bu çerçevede bu süreçte evden çıkamayan vatandaşların hem bedenen hem de ruhen sağlıklı olabilmeleri için “Mesafemizi Koruyoruz Sporumuzu Yapıyoruz” sloganıyla tüm vatandaşlarımızı Ahi Stadyumunda spor yapmaya davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, gerek Ahi Stadı’nın, gerekse tüm spor salonlardan yararlanabileceklerini ifade ettiler. (HABER: SALİH GÜNER)