Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi başkanlığına seçilen ve üyelerinin haklarını korumak için bütün gücünü ortaya koyacağını açıklayan Yasin Yücesan’ın ilk icraatı olan Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda çalışan 2 bin 688 personel 6 bin 900’er liralık promosyonlarını Cuma günü aldı.
Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan ve Yönetim Kurulunun yoğun çalışmaları sonucu Maaş Promosyon ihalesini T.C. Ziraat Bankası kazanırken, Sağlık-Sen’in, sağlık çalışanlarını temsilen yer aldığı ihalede, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına 5 yıllık promosyon olarak Ocak ayında tek seferde 6 bin 900 TL ödeme yapılması kararlaştırılmıştı. Toplamda 19 milyon lira nakit para Kırşehir piyasasına girerken, bu sayede Kırşehir esnafının da yüzü güldü.
6 bin 900 liralık promosyonu üyeleri alırken, kendisi alamayan Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Önemli olan bütün arkadaşlarımız kazanmasıdır. Bu süreçte bizim yanımızda olan başta il Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut’a ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)