Kırşehir Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşanan doktor ihtiyacının yapılan atamalarla çözümlendiğini açıkladı.
Özellikle Kadın Doğum, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, yoğun bakım ile anestezi alanında gelen doktorlar hastalara biran önce hizmet vermek için göreve başladı. 
DOÇ. DR. MURAT ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Aneseti ve Reanimasyon Uzmanı olarak atanan Doç. Dr. Murat Şahin Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve uzmanlığını Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapan Doç Dr. Murat Şahin’in rejyonel anestezi, ultrason eşliğinde sinir blokları; kupa tedavisi, ozon tedavisi ve nöralterapi alanlarında hastalara sağlık hizmeti vereceği öğrenildi.
DR. MERYEM BURCU TÜRKOĞLU AYTAR
Kırşehir Eğitim ve Araştırması Hastanesi’ne Fizik tedavi ve rehabilitasyon Uzmanı olarak atanan Uzman Dr. Meryem Burcu Türkoğlu Aytar hastalara hizmet vermeye başladı.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden (İngilizce) mezun olan ve uzmanlığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapan Dr. Meryem Burcu Türkoğlu Aytar, Ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon, romatolojik rehabilitasyon ve ağrı tedavisinde uzmanlığı bulunuyor.
DR. BAŞAK ÇİĞDEM KARAÇAY
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne atanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğ. Üyesi Başak Çiğdem Karaçay, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesei’nde hasta kabulüne başladı.
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oylan ve uzmanlığını İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapan Dr. Başak Çiğdem Karaçay, ağrı tedavi, kas iskelet sistemi enjeksiyonları, fibromoyalji sendromu, çene hastalıkları, ortopedik , nörolojik ve puamoner rehabilitasyon tıbbi alanlarında Kırşehir halkına sağlık hizmeti verecek. 
DR. AHMET KAVAKLI
Kırşehir Eğitim ve Araştırması Hastanesi’ne Fizik tedavi ve rehabilitasyon Uszmanı olarak atanan Uzman Dr. Ahmet Kavaklı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan ve uzmanlığını İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapan uzman Dr. Ahmet Kavaklı ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon, kronik ağrı tedavisi, eklem, kas ve tendon ağrıları, ultrason eşliğinde omurga ve eklem enjeksiyonları, sinir blokajları, hemiplesi (inme)  ve omirilik felci alanlarında Kırşehir halkına sağlık hizmeti verecek. (HABER: BEYHAN BALLI)