Geçtiğimiz hafta ülkemiz genelinde başlatılan sağlık çalışanlarının aşılama süreci devam ederken, huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile personelinin aşılanmasına Kırşehir il genelinde başlandı.
Türkiye genelinde sağlık çalışanlarına yönelik başlatılan Kovid-19 aşı çalışmaları Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda devam ediyor. Kırşehir il genelindeki 3 bin 600 civarındaki sağlık çalışanlarının yanı sıra huzurevi, bakım merkezleri ve 90 yaş üzeri yaşlımıza aşı yapılmaya başlandı. 
Kırşehir Sağlık Müdürlüğü’nce oluşturulan aşı ekibi tarafından ilimizde yer alan Kırşehir Huzurevi Müdürlüğü, Kırşehir Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Mucur Hayrettin Ekim Huzurevi Müdürlüğü, Osman Yalçınkaya Yaşlı Bakım Rehabilitasyon ve Huzurevi Müdürlüğü ile Kırşehir Özel Yaşam Bakım Merkezi ziyaret edilerek aşı uygulaması yapıldı. 
Ayrıca bugünden itibaren 90 yaş üzeri olup, daha önce koronavirüs hastalığını geçirmemiş olan vatandaşların aşılarının da evlerinde yapılacağı bildirildi. (HABER: BEYHAN BALLI)