Kırşehir’de yetki yine SAĞLIK-SEN’de!..

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan: “Bizler verilen yetkileri, sendika ayrımı yapmaksızın tüm çalışanlarımız adına kullanmaya devam edeceğiz”

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, hiçbir sendikal dedikoduya girmeden sadece işlerini yaptıklarını ve üyelerinin de yetkiyi yine kendilerine verdiği için mutlu olduklarını açıkladı.

Kendilerine verilen yetkileri, sendika ayrımı yapmaksızın tüm çalışanları adına kullanmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yücesan, “Doğru bildiğimiz yoldan hiç ayrılmadık, polemik çabaları bizim enerjimizi hiç düşürmedi. Kaostan beslenen, üretmek yerine üretileni karalayan, beyaza beyaz demekten imtina eden hiçbir bakış açısına eyvallahımız olmadı” dedi.

Teslim aldıkları bayrak yarışını en ileriye taşımak için gecelerini gündüzlerine kattıklarını anlatan Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Sendikal sayım dönemini daha geride bırakmış durumdayız. Çalışanlarımız yine yetkiyi güvenilir ellere teslim etti. Zorlu dönemler içinden geçtik, sendikal hizmetler bağlamında yarış içerisinde olduk, daha iyiyi yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık.

“Çalışma alanımız olan Sağlık ve Sosyal Hizmet alanlarında pandemi dönemini de içine alan süreçte oldukça yorulduk, buna değdi. Sendikal gücümüzü üyelerimizin esenliği için, onların hakkını aramak için kullandık. Bugünkü geldiğimiz noktada karşımıza yine bir söz çıkıyor. ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış.’ Tarafımıza tevdi edilen yetkiler, harmanda yüzümüz olduğunun kanıtıdır. Hiçbir sendikal dedikoduya girmeden sadece işimizi yapmaya çalıştık. Tüm enerjimizi buna ayırdığımız için, yetki yine SAĞLIK-SEN’de!

“Sadece biz değil, Kırşehir’in kazandığı inancındayız. İş ehline verilmeliydi ve biz bu işte ehil olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Kazanan tüm üyelerimiz oldu, diğer sendika üyeleri oldu. Bizler verilen yetkileri, sendika ayrımı yapmaksızın tüm çalışanlarımız adına kullanmaya devam edeceğiz. Doğru bildiğimiz yoldan hiç ayrılmadık, polemik çabaları bizim enerjimizi hiç düşürmedi. Kaostan beslenen, üretmek yerine üretileni karalayan, beyaza beyaz demekten imtina eden hiçbir bakış açısına eyvallahımız olmadı.

“Bizler aldığımız bayrak yarışını en ileriye taşımak için gecemizi gündüzümüze kattık. Terledik ama asla yorulmadık, koşturduk ama asla dinlenmedik ve bugün bizler başarıyı bir kez daha tatmanın vermiş olduğu sevinçle, bu enerjimizi üyelerimiz ve tüm çalışanlar adına kullanacağımıza söz veriyoruz.

“Sendikal faaliyetler ekip çalışmasıyla ve gerçek verilerle yapılır. Gerçekten ayrılmayan, üye / üye değil ayrımı yapmaksızın gönüllere giren, üye kazandıran, sorun çözen, proje üreten, dert dinleyen, aman diyene anında koşan, gücün değil hakkın yanında olan, yönetim kurulu üyelerime sağlık ve sosyal hizmetlerde temsilcilikleri hakkıyla yürüten, arı gibi çalışan ekip arkadaşlarıma ve tüm üyelerime teşekkürü borç bilirim. Ekip çalışması, istişare kültürü, gerçeklik algısının sürekli gündemde tutulması ve hizmet etme bilinciyle hareket eden, doğrudan ayrılmayan, günlük çekişmeleri bir yana bırakan ve “SENDİKACILIK” yapan tüm temsilcilerime teşekkür ederim.

“Sağlık ve Sosyal hizmet alanlarında adım atmadığımız, çalmadığımız kapı kalmadı. Gün birlik günü dedik, vatan sevdasıyla, hizmet aşkıyla çabaladık ve aşkınan çalışan yorulmaz dedik. Verilen yetkilerin etkiye dönüştüğünü sözde değil özde göreceksiniz.  Bu bağlamda emek veren tuğlaya harç karan, binanın inşası için emek veren, puzzle’in içerisinde zerre miktar yer alan, ismini zikretmediğim, unuttuğum herkese canı gönülden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”(HABER:NECLA BAĞCI)