Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftayı Koronavirüs’ten dolayı maç yapmadan geçiren Kırşehir Belediyespor’da testlerin olumlu sonuçlar gelmesi camiayı mutlu etti.
Haftayı maç yapmadan geçiren Kırşehir Belediyespor Medya sorumlusu Battal Çelik, futbolcuların son günlerde iyi haberlerin gelmesi bizleri son derece mutlu ettiğini ve artık sadece Kastamonuspor maçına odaklandıklarını söyledi.
Çelik yaptığı açıklamada, “Önceki gün yapılan testler sonucunda oyuncularımızın 1’i haricinde tamamı iyi durumda ve sonuçlar negatif gelmeye başladı. Bu durum bizleri gerçekten çok mutlu etti. Artık hem rakiple hemde Koronavirüs hastalığı ile mücadele edeceğiz. İnşallah Kastamonuspor maçına kadar oyuncularımızın tamamı iyileşir ve artık futbol konuşacağımız günlere geliriz. Gerçekten çok zorlu ve sıkıntılı günler geçiriyoruz. Bu hafta gerçekten zorlu bir maça çıkacağız. Kastamonuspor ile deplasmanda oynayacağımız maça bugünden itibaren müsabakanın hazırlıklarına başlayacağız. İyileşen futbolcularımız sayesinde Kastamonuspor maçına tam kadro gideceğiz. Hem lig hazırlıkları hem de transfer çalışmalarımız devam ediyor. Merkez Orta saha ve sol kanata bir oyuncu daha almak için girişimlerimiz devam ediyor. Grubumuzda bu hafta yine birbirinden zorlu müsabakalar oynandı. Özellikle zirve hattında bulunan Eyüpspor ve bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Kastamonuspor maçlarının berabere bitmesi bizler için iyi bir durum. Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor bu grupta iyi işler yapacak gibi gözüküyor. Şuanda tek hedefimiz bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kastamonuspor maçını kazanıp daha sonra evimizde oynayacağımız 1922 Konyaspor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak kadro yapısına sahibiz. Ancak maç oynanmadan kazanılmıyor. Tabi ki bizler için her şeyden önce sağlık. İnşallah hep birlikte Sağlık Bakanlığının talimatlarına harfiyen uyarak Koronavirüs belasından kurtulur ve eski günlerimize geri döneriz” açıklamasında bulundu. (Haber: SALİH GÜNER)