Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin talimatlarıyla tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir’de de eş zamanlı "Gıda Denetim Seferberliği" başlatıldı.
Bakanlığı’nın talimatları gereği, 81 İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 25-28 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ''Gıda Denetim Seferberliği'',  Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen’in katılımı ile ilimiz genelinde başladı. 
“Gıda Denetimi Seferberliği” kapsamında güvenilir ve hijyenik gıdaya ulaşmak için, ilimiz genelinde tüm işletmeler denetlenirken, denetimler esnasında bir açıklama yapan İl Müdürü Duran Seçen, “Bizler üreticilerimizin sağlıklı gıdaya ulaşmaları için düzenli olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sayın Bakanımızın talimatları ile 25-28 Ekim tarihleri arasında il genelinde eş zamanlı olarak denetimlere başladık. Vatandaşlarımız unutmamalıdır ki en iyi denetçi tüketicilerimizin kendisidir. Karşılaşmış oldukları sorunlarda tüketicilerimiz bize Alo 174 hattından ihbarlarını iletebilirler” dedi. (HABER MERKEZİ)