Güven tazeleyen Başkan Yasin Yücesan, kendisine

ve ekibine güven duyan herkese teşekkür etti…

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kongreye, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 22.23 ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Mikail Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Memur-Sen Kırşehir Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sendika Başkanları, STK temsilcileri ve üyeler katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu İle başlayan programda Sağlık-Sen Başkanı Yasin Yücesan bir konuşma yaptı.

Başkan Yücesan, “Bir dönemi daha geride bırakıyoruz. Birlikte çok güzel işler başardık. Başkan yardımcılarımdan, yönetim kurulu üyelerimden, değerli delegelerimden, kurum ve kuruluş temsilcilerim ve tüm üyelerime, sendikamıza ,davamıza zerre miktar faydası dokunan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bizler sendika ve dava için çabalarken, fark etmeden bizlerde kendimizi geliştirdik, güzel mesafeler kat ettik. Koltuğuyla büyüyenlerden değil, makamlarını büyütenlerden olmaya çalıştık. Pandemiden önce pandemi sırasında ve sonrasında tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları gecesini gündüzüne katarak cansiperane çalıştı. Herkes annesinin babasının, evladının yanına gidemezken, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, adım atmadık alan bırakmadı. Bizler, tüm yönetim kurulu üyelerimiz, hastane içindeki sendika odamızı karargâh yaptık. Bu sebeple; pandemide emeklerini esirgemeyen tüm ekip arkadaşlarıma bir alkış istiyorum. Değerli Genel Başkanım Semih Durmuş ile sürekli istişare halinde olduk. Alandan sürekli bir bilgi aktarımı oldu kendisine. Bizim alanda yaşadığımız her sıkıntıyı anında bildiriyorduk o da fikirleriyle bize bu zorlu dönemde yol gösterdi ona da huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum, bir alkış da ona istiyorum. Bir ayağımız genel merkezde bir ayağımız sendika da idi. Sürekli alanlardaydık, alanların nabzını tuttuk, gündemi günü gününe işledik. Hükümetle yapılan zam görüşmelerinde, 3600 den tutun özlük haklarındaki iyileştirmeye kadar her bir adımda tabanın görüşlerini sürekli genel başkanımıza ilettik. Bu ekip işiydi, ekip oyununu iyi oynadığımız aldığımız kazanımlardan belli olmaktadır. Burada asıl gündemimiz olan konu ise Kırşehir Ekibimizin yeniden seçilmesi, Başkanlık seçimimiz, bundan sonraki yıllarda da emek verecek, alanlarda olacak ekibinin iskeletini oluşturmaktır. Burada bulunun tüm dava arkadaşlarıma bu süreçte bana, sendikamıza ve davamıza destek verdiği için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Bu dava sizlerin omuzlarında yükselecektir. Önümüzde zorlu dönemeçler olacaktır. Seçim atmosferine girdiğimiz, koşturmacalı bir süreç bizi beklemektedir. Bu dönemde bizlere desteklerini esirgemeyen, İl başkanı, vekilimize ve tüm ekibini de teşekkür ediyorum. Bizler de onların yanında olacağız. Sizleri saygı ile selamlarken sözlerimi şöyle tamamlamak istiyorum. Bizler bu dönem de de makamlarıyla büyüyen, kirli siyaset ve propagandaya bulaşan sendikalar gibi olmayıp, davamıza gönül veren , iş üreten, fikir üreten, mesai kavramını ortadan kaldıran bir ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz, tüm polemiklerden uzak duracağız, saygılar sunuyorum, tekrar teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum, arz ederim.”

Sendika Başkanı Yücesan’ın konuşmasının ardından Memur-Sen Başkanı Fatih Mehmet Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Kırşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, AK Parti 22.23 ve 26. Dönem Milletvekili Mikail Arslan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal bir konuşma yaptı. (HABER MERKEZİ)