Üyelerinin sorunlarını sık sık gündeme getirerek çözüm yolları arayan ve pek çoğunu da çözümleyen Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kadir Turpçu, Menderes Gönç ve Murat Sargın ile birlikte Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve İdris Baykan’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette eşit olmayan döner sermayenin iyileştirilmesi ve sorunun çözülmesi için girişimlerde bulunulmasının yanı sıra pandemi sürecinde sahada görevli tüm sağlık çalışanlarımızın sıkıntılarını dile getiren Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkan Semih Durmuş’un kendilerine ve üyelerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Yasin Yücesan, “Sağlık kahramanlarının yüklerinin giderek artması ve derinleşen sorunlar için yapılacak iyileştirme adımları hakkında birçok sıkıntıyı çözüme kavuşturduk ve çözmeye devam edeceğiz” dedi.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Faruk Doğan ve İdris Baykan da yaptıkları açıklamada, Kırşehir Sağlık-Sen Şube Başkanı Yücesan ve yönetim kurulu üyelerini yaptıkları girişim ve çalışmalardın dolayı tebrik ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)