Geçtiğimiz haftalarda delege seçimlerini yapan Kırşehir Sağlık-Sen Şubesi’nin 5’nci olağan genel kurulu 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.
Yaklaşık 7 aydır sağlık-Sen Kırşehir Şubesi’nin başkanlığını başarıyla yürüten ve Pazar günü yapılacak kongrede yeniden aday olan Yasin Yücesan’ın verdiği bilgiye göre, Sağlık-Sen’in genel kurulu 4 Kasım Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Genel kurul açılış ve divan teşekkülü ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Şube Başkanı Yasin Yücesan bir konuşma yapacak. Faaliyet, denetim ve mali raporların okunmasının ardından dile temennilere geçilecek. Seçimlerle genel kurul sona erecek.
Üç adayın yarışı kongre öncesi gazetemize bir açıklama yapan Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yücesan, 4 Kasım’da 5. Olağan kongreden birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek çıkacaklarını belirterek, “Mart ayı sonunda olağanüstü genel kurulda şahsıma güven duyarak bu göreve getiren tüm sağlık çalışanı delegelerimize teşekkür ediyorum. Bu ay seçimlerde oy kullanmaya hak kazanan delegelerimizi belirledik. Şimdi genel kurula gidiyoruz. Bu seçimde de delegelerimizin desteğiyle yine başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Yeni dönemde de birleştirici, ayrımcılık yapmayan bir sendika olacağız. Birlik ve beraberlik içinde kimseyi ötekileştirmeden, tüm sağlık çalışanlarımıza 24 saat hizmet edeceğiz. Seçim çalışmalarımız sırasında sık sık vurguladığım gibi ben değil, biz olacağız. Delegelerimizin bizlere duyduğu bu güvenle seçimden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Şimdiden kongremizin sendikamıza, delegelerimize ve üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)