SAĞLIK-SEN Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, Genel Başkan Semih Durmuş’a sağlık çalışanlarının sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi.
Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Sevimli ve Recep Kadir Turpçu ile birlikte Ankara’ya giden Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’u makamında ziyaret ettiler. 
Ziyarette sağlık çalışanlarının sorunlarını ve beklentilerini Genel Başkan Durmuş’a aktararak çözümü için destek isteyen Yasin Yücesan, burada yaptığı açıklamada, “Covid-19 sürecinde kahramanca, fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarının bir bütün olarak değerlendirilmesi, sosyal hakların iyileştirilmesi, 3600 ek göstergenin bir an önce verilmesi, ek ödeme yerine tek ve hakkaniyetli bir iyileştirmenin yapılması, kamu dışı ASE’lerin kadroya geçirilmesi, tüm sözleşmeli statüde çalışanların tek çatı altında toplanarak tayin maaş vb. sosyal haklarının iyileştirmelerin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.
Başkan Yücesan, ayrıca pandemi sürecinde özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edip, Covid-19’suz güzel günler dilerken, Genel Başkan Semih Durmuş, Yasin Yücesan ve ekibinin çalışmalarını yakından takip edip, takdir ettiklerini belirterek kutladı. (HABER: BEYHAN BALLI)