Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, sendikalarına destek veren kişi ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.
Ziyaretlerine Vali İbrahim Akın ile başlayan Yasin Yücesan, Milletvekili Mustafa Kendirli, Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Ferhat Kuran başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu ziyaret etti.
Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan’ı ziyaret ederek koronavirüsle mücadelede Sağlık Çalışanlarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür edip, ziyaretin anısına Sağlık-Sen Genel Merkezi adına “Yükünüz Yükümüzdür, Sizler Umudun Adısınız” yazılı plaket hediye ettiler.
Ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan, Türkiye’nin yerli ve milli sendikası olarak sadece hak sendikacılığı yapacaklarını vurgulayan Başkan Yücesan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve ekibine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir için birlikte çok  işler yapacaklarını dile getirdi.
Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan; "İlimizin gerek sağlık sorunlarının gerekse sağlık çalışanlarımızın içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmasında hem destek veren, hem de bizlerle birlikte çaba sarf eden İl Başkanı Aslan'a teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz durum dolayısı ile birlikte sorunların çözümünde, sıkıntıların giderilmesinde il başkanımızla birlikte el ele vererek var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum." dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)