Kırşehir İl Özel İdaresi ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün işbirliği sonucu Özel idare personellerine Covid-9 aşıları yapıldı.
Aşılama programı İl Özel İdaresi’nde İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli sağlık çalışanları tarafından gerçekleştirildi.
Aşılama programına Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz da katılarak personellerimizi ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek aşı yapan sağlık çalışanlarına ve aşı yaptıran mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Ziyarette aşının önemine dikkat çekerek açıklama yapan Genel Sekreter Yılmaz; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok büyük etki gösteren korona virüsü, bu zamana kadar birçok vatandaşımızın ölümüne sebep oldu. Devletimizin vatandaşlarımız için almış olduğu birçok önlemler sayesinde çok sıkıntılı günleri atlattık. Hükümetimizin başlatmış olduğu aşılama sürecine bizler en başta destek vererek aşılanmanın virüse karşı bir kalkan olduğunu belirtmek isterim. Pandeminin bitip normal hayata geçmek için aşı yaptırmanın son derece önem arz ettiğini biliyoruz. İl Özel İdaresi olarak köylerimize yol ve ulaşım, su ve alt yapı, temizlik ve imar işleri gibi birçok konuda hizmet eden, sahada çalışan personellerimizin hem kendi sağlıkları hem de toplum sağlığı açısından aşılanması bizim için son derece önemlidir.  İl Sağlık Müdürlüğümüzün organizasyonu ile bugün tüm personellerimize aşılama işlemini başlattık. Bu konuda bize destek veren başta Sağlık Bakanlığımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)