Sağlık Sen Başkanı Yücesan, "Kırşehir sağlık çalışanları tek seferde 6 bin 900 TL promosyon alacak…"

• Gelecek ay Kırşehir piyasasına 19 milyon lira girecek

Geçtiğimiz ay Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi başkanlığına seçilen ve üyelerinin haklarını korumak için bütün gücünü ortaya koyacağını açıklayan Yasin Yücesan’ın ilk icraatı, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda çalışan 2 bin 688 personeli yakından ilgilendiren promosyon ihalesinde aldığı başarılı sonuç oldu. Sağlık çalışanlarına maaşlarını aldıkları banka tarafından gelecek ay tek seferde kişi başı 6 bin 900 TL ödeme yapılacak.
Edinilen bilgiye göre, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz toplantı salonunda ilimizde bulunan bankaların müdür ve idarecilerinin katılımıyla gerçekleşen promosyon ihalesi sonuç verdi. Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde Ziraat Bankası ile anlaşmaya varıldı.
KIRŞEHİR SAĞLIK-SEN'İN BAŞARISI
Sağlık-Sen Şube Başkanı Yasin Yücesan ve Yönetim Kurulunun yoğun çalışmaları sonucu Maaş Promosyon ihalesini T.C. Ziraat Bankası kazanırken, Sağlık-Sen’in, sağlık çalışanlarını temsilen yer aldığı ihalede, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına 5 yıllık promosyon olarak Ocak ayında tek seferde 6 bin 900 TL ödeme yapılacak. Toplamda 19 milyon lira nakit para Kırşehir piyasasına girecek ve bu sayede Kırşehir Esnafımızın yüzü gülecek.
Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi Başkanı Yasin Yücesan, “Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir. Bizlere yetkiyi vererek komisyonda görev almamıza vesile olan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız adına ihaleye katıldık. Onlar adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Maaş promosyonun tüm sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldüreceğini belirtmek isterim. Tabi bu paranın Kırşehir piyasasına girecek olması da esnafımızın ve her kesin yüzünü güldüreceğini inanıyorum. Bu süreçte emeği büyük olan başta İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus Dağ, ihale komisyonumuza ve katkılarından dolayı yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. Tüm Sağlık Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden aldığımız güçle masada hakkımızı savunduk, yaparsa Sağlık Sen yapar, çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.
Kırşehir’de tek yetkili sendika olarak günlerdir banka müdürleriyle birebir görüşmeler yaparak Sağlık çalışanlarının en çok promosyon almalarını sağlayan, hatta Türkiye rekoru kırılmasını başaran Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi başkanı Yasin Yücesan’a üyeleri ve tüm sağlık çalışanları “İşte sendika başkanı böyle olur. Bizlerin hak ve hukukunu böyle korur” diyerek teşekkür ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)