Pandemi döneminin ekonomik sıkıntılarından bir an önce kurtulmak isteyen Ahi Esnafı için klip hazırlanarak aşı için çağrı yapıldı. Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından hazırlanarak sosyal medya hesaplarından yayınlanan klipte esnafın aşı olmaya başlamasıyla eski normale dönüleceği vurgulandı.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aşılamanın hızlanmasıyla esnaf için artık çalışma zamanı geldiğini belirtti.
Öztürk, “Yeni açıklanan kararlarla 1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamaları kalkacak. Aşılamanın da hızlanması ve yaş sınırının gittikçe düşmesiyle esnafımız için yeni bir dönem başlayacak. Artık esnafımız için çok çalışma vaktidir. Bunu en sağlıklı şekilde yapması için de devletimizin tedarikini sağladığı aşıyı olmalıdır. Hem esnaflarımız hem vatandaşlarımız için hayati değer taşıyan aşılama için her fırsatta çağrıda bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken başta olmak üzere tüm esnaf teşkilatları da bu konuda gereken çabayı sarf ediyorlar. Bu kapsamda odamız olarak sosyal medyadan da insanlarımıza ulaşmak için bir klip hazırladık. Aşılamanın esnaflarımız için, normal hayata dönüş için ne kadar önemli olduğunu ön plana çıkarmak istedik. Sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmayı amaçladık. Tekrar esnaf ve vatandaşlarımıza sesleniyorum. Sağlıklı bir yaşam ve eski normalimize bir an önce kavuşabilmek için mutlaka aşı olun!” dedi. (HABER MERKEZİ)