Kırşehir Belediyespor’da şok!
9 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyvespor’da Pazar günü Manisa Turgutlu‘da oynanacak Turgutluspor maçı öncesi 5 futbolcu da Covid-19 testinin pozitif çıkması Yeşil-Beyazlı ekibimizde şok etkisi yarattı.
Kulüpten yapılan açıklamada 5 futbolcunun yanı sıra 2 yardımcı antrenör ve 2 personelde Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı ve bu 9 kişinin karantina altına alındığı ve Turgutluspor maçına gidemeyeceği açıklandı.
Mücadele öncesinde oyuncular ve teknik ekibe yapılan Covid-19 testinde 9 kişinin testlerinin yapılmasının ardından 5'i futbolcu, 2’si teknik ekip ve 2’si de personel olmak üzere 9 kişinin test sonuçları pozitif çıktı.
Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ligin ilk mücadelesi öncesi tesislerimizde yapılan Covid-19 PCR Testi sonuçlarına göre 5'i futbolcu olmak üzere toplam 9 kişiye pozitif tanı konulmuştur. Mevcut durumda Pazar günü oynayacağımız Turgutluspor müsabakasına 17 kişilik eksik kafile ile hareket edeceğimizi üzülerek bildiririz" ifadeleri kullanıldı. (HABER: SALİH GÜNER)