29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli teşkilat mensupları kan bağışında bulundu.
Cuma günü Kızılay Kan Merkezi’ne giden Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, İl Başkan Yardımcısı Cuma Türkyılmaz, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Belediye Meclisi üyeleri, Gençlik Kolları, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.
Milletvekili Mustafa Kendirli, Kızılay Haftası nedeniyle kan verdiklerini belirterek, herkesi en az yılda bir kez kan bağışında bulunmaya davet etti.
Milletvekili Kendirli, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır, Kızılay'a bağışlayacağınız bir damla kan, bir candır. Belki senin kanınla can bulacak insanlar var. Bu nedenle müsait olan tüm hemşehrilerimi kan vermeye davet ediyorum. Kan her zaman lazım dünya üzerinde kan ulaşmadığı için hayatını kaybeden 100 binlerce insan var. Kan bağışlamak toplumsal bir olaydır. Bağışladığımız bir damla kan bir can demek olduğunu biliyoruz. Biz de AK Parti ve teşkilat olarak bir duyarlılık oluşsun hem de ihtiyacı olan insanlar için faydalı olsun diye kan bağışında bulunduk. Umut ediyoruz ki bu duyarlılık hem şehrimizde hem de ülke genelinde devam eder. İnşallah bu kanlar ihtiyacı olan insanlara şifa olur” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)