Kırşehir’de 2015 yılında açılan İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, halkımızın yaşadığı diş problemlerini kısa sürede çözümleyerek sağlıklarına kavuşturuyor.
Hastaların diş hekimliği teknolojisinin en son gelişmelerinden yararlanması ve ağız diş sağlığı hizmetlerinin daha yaygın olarak hastalara sunulması için yoğun çaba harcadıklarını belirten İnci Ağız ve Diş Sağlığı Müdürü Muhammed İkbal Ağır, “Kırşehir’de 2015 yılında kurularak halkımıza hizmet vermeye başladık. Son teknolojik cihazlarla donatılan İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz kurulduğu günden beri bölge halkını umudu oldu. Şu anda merkezimizde tedavi edilemeyen hastalık yok. Dünya standartlarına paralel çalışan, bilimsel araştırmalarıyla adından söz ettiren merkezimiz, uzman ve akademik bir kadroya sahip. Hastaların tedavilerinde ileri teknoloji kullanılarak, en üst düzeyde hasta memnuniyeti sağlanması için her türlü çaba harcanıyor. Hastalarımızın diş hekimliği teknolojisinin en son gelişmelerinden yararlanması ve ağız diş sağlığı hizmetlerinin daha yaygın olarak hastalara sunulması amacıyla yola çıkan merkezimiz Pazar hariç bütün günler açıktır. Diş Kliniğimiz her gün 09.00-22.00 saatlerinde hizmet vermektedir. Son aylarda dünyada ve ülkemizde yaşanan koronaviris salgını nedeniyle halkımızın bütün sağlık tedavilerini ötelediklerini biliyoruz. Çünkü insan sağlığı her şeyden çok önemli. Bizler de hemşehrilerimizin yaşadıkları diş problemlerini en kısa sürede ve hijyenik bir ortamda ortadan kaldırmanın çabası içindeyiz” dedi.
Toplumun farklı kesimlerinden olan tüm hastalarımıza saygılı bir şekilde ve eşit standartta hizmet vermek, hasta ve hasta yakınlarına duyarlılık ve empati ile yaklaşarak, en iyi hizmeti sunmak, profesyonellik, etik anlayışı ve bireysel sorumlulukların getirdiği yüksek standartlara bağlı kalarak, hastalarımızın bize duydukları güvene her zaman layık olmak, tüm çalışanların kuruma katkılarını ve yarattıkları değeri önemsemek, tüm ekibin özenli çalışmaları ve katkılarıyla yüksek kalitede hizmet sunarak en iyi sonucu elde etmek ve Kurumlarından hizmet alan tüm bireylerin yaşam kalitelerini, ekibimizin yaratıcı fikirleri ve yetenekleriyle daha üst düzeye taşıyarak, yenilikçi anlayışımızın devamlılığını sağlamak ilkesi ile yola çıkan İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Zirkonyum kaplama,
Porselen kaplama Ortodonti (diş teli) tedavisi, İmplant, Kanal tedavisi, Estetik kompozit dolgu, Gülüş tasarımı, Diş çekimi, Cerrahi ameliyat hizmetleri veriliyor.
İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Dt Abdulkerim Buğra, Dt. Muhammed İkbal Ağır, Dt. Ceyhun İşleyen, Dt. Ebu Yahya Şahin, ve Dt. Gülay Şimşek hastalara hizmet veriyor.
Şehrimiz Ahi Evran Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki Kırşehir Sağlık Müdürlüğü Karşısı’nda 5 yılı aşkın bir süredir Kırşehir halkına hizmet veren İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 0(386) 214 39 39 nolu telefonunu arayarak istedikleri gün ve saatte randevu alabilecekleri hatırlatıldı. (HABER: BEYHAN BALLI)