Yeni Başhekim Doç. Dr. Ali Güneş:
“Hastanemizin doktor açığın en
kısa sürede kapatmaya çalışıyoruz 

Geçtiğimiz ay Dr. Yahya Şahin’den boşalan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ali Güneş, hastanede bazı branşlarda yaşanan doktor açığını bildiklerini ve bunları çözümlemek için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarını açıkladı.
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kurucusu Şevket Güner ile imtiyaz sahibi Salih Güner, yeni Başhekim Doç. Dr. Ali Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler. 
Pandemiden dolayı hastanede bazı birimlerin hizmet veremediğini, en önemli sorunun bazı branşlarda doktor ihtiyacının bulunduğunu belirten Doç. Dr. Ali Güneş ile gazetemiz sahibi Salih Güner’e bunları en kısa sürede çözümlemekte kararlı olduklarını ifade etti.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Başhekim Güneş, kendisine verilen görevi hakkıyla yerine getirmek için canla başla çalıştığını, yaşanan sorunları da en kısa sürede çözmekte kararlı olduğunu söyledi. 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı ve Yeşilay Şube Başkanlığı görevlerinde bulunan yeni Başhekim Ali Güneş’e çalışmalarında başarılar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)