Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilimizde de yoğun bir pandemi ile karşı karşıyayız.
Bunun yansıması olarak Cumartesi günü oynayacağımız Etimesgutspor maçı ile bir tarihe ertelendi. Bizim sporcularımıza olan yoğun pandemi nedeni ertelenmesi bizim için iyi oldu. Turgutlu maçı da ertelenebilse o da bizim için iyi olurdu diye düşünüyorum.
***
Turgutlu maçını telefondan izledim. Çok kapsamlı fikir sahibi olunmuyor tabi. Ama genel izlenim olarak söylemek gerekirse bizim takım bir çok eksiğe rağmen daha etkili göründü.
Üstün’ün kaleci ile karşı karşıya kaldığı iki pozisyon var ki birisini gole çevirse sonuç bizim lehimize çok daha farklı olabilirdi. Son saniyede yediğimiz gol talihsizlikti.
Ancak tapa ligin başındayız. Bu talihsiz kaybın telafisi mümkün. Moralimizi sağlam tutup yolumuza devam etmeliyiz. Gürses hocamın bu yönde sporcuları motive edeceğinden eminiz.
Ekibimizde talihsiz bir şekilde virüs bulaşan teknik ekibe futbolculara, diğer çalışanlara geçmiş olsun. Hepsinin biran önce sağlıklarına kavuşmaları tek arzumuzdur. Hepsine acil şifalar diliyorum.
***
Amatör maçlarının akıbetinin ne olacağı henüz belli değil. Federasyon bu koruda hala bir karar almış değil. Bu belirsizliğe karşın altyapı çalışmalarının, geleceğimiz açısından devam ettirilmesine karar veren yönetim kurulu kutluyorum.
Altyapının önemine inanıyorsak kulübümüzün geleceğinin aydınlık olduğunu düşünüyorum.
Bu yaklaşımın takımın geleceği adına çok duyarlı bir anlayış olduğunu ve gelecekte memleket çocuklarını da sahada görebileceğimizi umuyorum.
Ben kendi adıma çocuklarımıza güveniyorum. Kırşehirli gençlerimizi forma kapma yarışına davet ediyorum. Beni utandırmayın gençler!..
***
“Bozkırın Tezenesi” Neşet Ertaş ustamızı 8. ölüm yıldönümünde rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun.

 

Abdurrahman Cem